Wyświetl pojedynczy post
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2011, 13:29
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Odnośnie bramkarza, to nie chce mi się wierzyć w to, jestem wręcz zniesmaczony informacją jakoby Boris Pesković miał wzmocnić naszą bramkę...
Nie wiem jak większość z Was reaguje na tą informację, ale nie wyobrażam sobie, żeby osoba zamieszana w proceder korupcyjny nosiła koszulkę z Białą Gwiazdą. Nie jest to pomysł trafiony, poza tym gość ma 34 lata ostatnio nie grał, nie wiadomo w jakiej jest dyspozycji i jaką rolę ma pełnić w drużynie - pierwszy bramkarz, rezerwowy Nie mogę zrozumieć, czekam na rozwój wydarzeń z tym panem w roli głównej.
Licząc na pozytywne zakończenie tej sprawy- oczywiście dla Nas czyli zatrudnienie innego bramkarza.
W razie podpisania umowy z Peskovićem zastanawia mnie ile będzie zarabiał i ile pieniędzy dostanie za samo podpisanie kontraktu. Jeżeli są to koszty porównywalne do zatrzymania Pawełka to osobiście wolałbym Mariusza.

alkoholik napisał(a):Wyświetl post
Powiem wam że bardzo się ciesze z tych transferów ale mam jedno pytanko. GDZIE DO K........ SĄ POLACY!!!
Pokaż mi alternatywy dla Jaliensa, Meliksona i Genkova. Czyli Polaków o podobnych umiejętnościach, osiągnięciach, statystykach i w podobnej cenie do trzech wyżej wymienionych graczy.
Odpowiedz cytując