Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2011, 12:54
Byłoby bardzo dobrze gdyby ta trójka zawodników o której mówi się już jakiś czas podpisała kontrakty z Wisłą.

Uważam, że Melikson, wniesie do drużyny więcej polotu w akcjach ofensywnych, będzie takim prowadzącym grę zawodnikiem i ważnym ogniwem w drugiej linii - pod warunkiem, że oczywiście podpisze kontrakt i zaaklimatyzuje się w Krakowie.

Podobnie sytuacja wygląda z Genkovem, również twierdzę, że ten zawodnik przyjechał do Krakowa aby wzmocnić linię ataku a nie być uzupełnieniem składu.

Sprawa z naszym przyszłym nowym obrońcą - to powiem szczerze zaskoczenie dla mnie osobiście, nie spodziewałem się, że ktoś kto rozegrał pond 400 meczy w Eredivisie, zaliczył 50 występów w Europejskich Pucharach zdecyduje się na przyjazd do Polski i grę w Wiśle, jestem mile zaskoczony, Kew na pewno wniesie w szeregi obronne dużo doświadczenia i spokoju, to taki drugi Cleber tylko z bardziej bogatą karierą. Na dobre wyjdzie nam ten transfer.

Moim zdaniem, widać w naszym klubie powoli pracę Stana jako dyrektora sportowego, bo nikt chyba nie powie, że Ci piłkarze są z ''łapanki'' na ostatnią chwilę patrząc na ich piłkarskie CV.

Będę bardzo zadowolony jeżeli ta trójka podpisze kontrakty. Warto było czekać te parę dni a nie oceniać okienka, już w połowie stycznia, a co po niektórzy już w pierwszych dniach domagali się transferów.
Oczywiście na razie jesteśmy na minusie transferowym bo odeszli od nas zawodnicy a oficjalnie nikt nas nie wzmocnił, uważam jednak, że to tylko kwestia dni.

Odnośnie bramkarza, to nie chce mi się wierzyć w to, jestem wręcz zniesmaczony informacją jakoby Boris Pesković miał wzmocnić naszą bramkę...
Nie wiem jak większość z Was reaguje na tą informację, ale nie wyobrażam sobie, żeby osoba zamieszana w proceder korupcyjny nosiła koszulkę z Białą Gwiazdą. Nie jest to pomysł trafiony, poza tym gość ma 34 lata ostatnio nie grał, nie wiadomo w jakiej jest dyspozycji i jaką rolę ma pełnić w drużynie - pierwszy bramkarz, rezerwowy Nie mogę zrozumieć, czekam na rozwój wydarzeń z tym panem w roli głównej.
Licząc na pozytywne zakończenie tej sprawy- oczywiście dla Nas czyli zatrudnienie innego bramkarza.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 24.01.2011 o godz. 12:57.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując