Wyświetl pojedynczy post
fpskora
Junior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2011, 09:10
Hmm... jak myślicie, jakie mogą być relacje pomiędzy Stanem a Janem de Zeeuwem? Pytam, bo nie ukrywam, iż mam plotkę transferową i aż mnie korci, żeby się podzielić, a nie chcę zasłużyć na miano kogoś, kto rozpowiada głupoty, ale... Wisła Kraków prowadzi negocjacje w sprawie zawodnika, którego charakteryzują następujące cechy:

- bramkarz
- Polak
- u schyłku kariery
- obecnie kontuzjowany
- bez szans na występy w swoim klubie (rekonwalescencja możliwa w Polsce)
- bez wątpienia duże nazwisko.

Problemem jest suma odstępnego oraz kwota dla agenta, ponieważ oczekiwania piłkarza względem pensji są rozsądne i akceptowalne, choć wysokie. Piłkarz ten mógłby realnie wzmocnić klub (wrócić do gry) w połowie rundy.

News od osoby ze ścisłego zarządu Telefoniki (transfer negocjowany z udziałem osób spoza Wisły). Biorę za niego pełną odpowiedzialność. Wiem tylko tyle, że takie rozmowy są prowadzone. Prawdopodobieństwa sukcesu nie jestem w stanie określić, choć nie wydaje mi się to science fiction, choćby ze względu na fakt, iż piłkarz ten ma już dom w Krakowie...

Nie wiedziałem gdzie to wkleić (a - jak wspomniałem - korciło mnie jak licho!). W obliczu tego, co się dzieje w związku z transferami do Wisełki, przyjście akurat tego piłkarza wcale by mnie nie zaskoczyło.

Pozdrawiam!
Odpowiedz cytując