kolunioTSWBKS napisał(a):

|
nie ma co ukrywać w ostatnich latach bylo u nas kilka.. zupełnie nie przemyslanych transferów,na sztuke,w tym roku wyglada to lepiej miejmy nadzieje ze wszystko idzie w dobrym kierunku
|
Mnie osobiście bardziej podobało się poprzednie okienko transferowe...Rios, Cikos, Bunoza - młodzi reprezentanci młodzieżówek + reprezentant Chavez, Jovanić jeden z lepszych w Serbii + Paljić, Boughari, Wilk, Żurawski, Branco po których ze względu na wiek i narodowość (Polacy) za dużo się nie spodziewałem, choc pozytywnie zaskoczył mnie Wilk, Paljić także daje rade...
Przemyślane kontrakty Boughariego, Branco, Żurawskiego pozwolą na szybkie rozwiązanie z nimi kontraktu i kontynuował bym ilościowy nabór na takowych kontraktach młodych zawodników typy Rios, Cikos, Bunoza. Wziąśc znów w pakiecie w jednym okienku z sześciu takich łepków, nie sprawdzą się po pół roku to won i dalej szukamy..to by było dobre. A tak? 27lat? 32? Nie przemawia to do mnie. Nie wierzę po prostu, że t
acy zawodnicy mają jeszcze chęć do zdobywania celów sportowych, nie wierzę, że jest w nich ambicja. Pozostają więc w takim przypadku tylko dla nich kontrakty motywacyjne i nie zdziwił bym się, że któryś z "wielkiej" trójki nowego narybku nie pójdzie na takie coś i będzie lament świętokrzyski na forum. Nie słuszny zresztą.