Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.01.2011, 20:29
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
"Tusk jest premierem WOLNEJ Polski i jeżeli nie jemu to finkcji jaką zajmuje należy się szacunek. a nie wypuszczenie młodego (...) żeby prawił takie wypociny." - to chyba też Twoje przemyślenia?

W związku z tym dwa pytania:
1. Kto ma prawo mówić do premiera o honorze (od jakiego wieku można mówić o tym do premiera?)?
2. Czy szacunek nie należy się wybranemu w demokratycznych wyborach posłowi na Sejm RP?
1. Człowiek bez honoru to gorsze niz śmierć- masz całkowita rację można tak mówić do premiera bez względu na wiek to przecież osobisty pogląd tego młodego człowieka którym zasłużył sobie na oklaski za odwagę!

2. Oczywiście że tak. I znając życie zaraz przytoczysz mi Niesiołowskiego czy innego polityka który wypowiada się tak a nie inaczej. Tylko widzisz ja już kiedyś tutaj pisałem o tym. A konkretnie o chlaniu w pracy. Skoro taki Dorn nie ma szacunku do władzy i stanowiska jakie pełni to chyba szacunek Polaków do niego powinien się skończyć nie uważasz?

Ja odpowiedziałem na Twoje pytania teraz Ty odpowiedz na jedno moje:
Co powinno się stać z Dornem,Kruk i Kwaśniewskim? (nawiązuję oczywiście do wiadomych sytuacji).
Ostatnio edytowane przez FraMat : 25.01.2011 o godz. 14:34.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy