Wyświetl pojedynczy post
Q13SON
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.01.2011, 12:19
duce! napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli poseł nie jest w stanie w minutę zadać pytania to chyba powinien zmienić profesję...
Czym innym jest przeciąganie obrad przez zbyt długie zadawanie pytań a czym innym chamstwo i grubiaństwo Niesiołowskiego który karze przenieść debate na korytarz. Ten ignorant myśli sobie że będą rządzić wiecznie

wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Chamstwem to jest wypowiadanie się przez posłów o katastrofie a na debacie ławy puste!! Co na obiad poszli? No chyba nie bo już dość późno było. Tak tak masz rację Niesiołowski to cała platforma.
Miał być czas na pytania a nie opowiadanie anegdot. A ty 45 sek. narzekania i później się jeden z drugą dziwi że czasu nie ma. Wspomnę tylko że do zadawania zgłosiło się ponad 80 posłów. A wyglądało to tak że wychodzili na mównice minęła minuta i niepokojeni przez nikogo znikali z sali.
Wypowiadanie się o katastrofie to chamstwo?
Niesiołowski to nie cała platforma. Na nią składa się też (...)-Tusk, Bronisław (...) Komorowski, (...) Zbycho, (...) Miro, (....) Piesiewicz,(...) Kracik, Roman "(...)" Ludwiczuk, Stefanos 10zł/głos Ewangielu, (...) Bartoszewski i Ewa Gessler a wtórują im chłopaki z RAŚu z transparentami "Polska k...a! My naród śląski" Jaruzelski i agent Bolek...

Jot napisał(a):Wyświetl post
Widziałem dłuższy materiał, gdzie było pokazane, że Niesiołowski wyłączał też posłom PO mikrofony...

Chyba nauka do sesji Ci ziomek siada na głowę, chodź na piwo.
Co to za różnica komu wyłączył mikrofony? Chodzi o to że sprawując funkcje wicemarszałka powinien mieć przynajmniej trochę ogłady nie mówiąc o kulturze...
Teksty pod tytułem "proszę iść na korytarz" czy wyłączanie mikrofonu w środku wypowiedzi świadczą tylko o nim i o klubie który wystawił jego kandydaturę na marszałka

skasowałem obelgi i dałem (...). Proszę o pohamowanie emocji
FraMat
Ostatnio edytowane przez FraMat : 25.01.2011 o godz. 14:30.