duce! napisał(a):

|
Jeżeli poseł nie jest w stanie w minutę zadać pytania to chyba powinien zmienić profesję...
|
Czym innym jest przeciąganie obrad przez zbyt długie zadawanie pytań a czym innym chamstwo i grubiaństwo Niesiołowskiego który karze przenieść debate na korytarz. Ten ignorant myśli sobie że będą rządzić wiecznie
wiślak 86 napisał(a):

Chamstwem to jest wypowiadanie się przez posłów o katastrofie a na debacie ławy puste!! Co na obiad poszli? No chyba nie bo już dość późno było. Tak tak masz rację Niesiołowski to cała platforma.
Miał być czas na pytania a nie opowiadanie anegdot. A ty 45 sek. narzekania i później się jeden z drugą dziwi że czasu nie ma. Wspomnę tylko że do zadawania zgłosiło się ponad 80 posłów. A wyglądało to tak że wychodzili na mównice minęła minuta i niepokojeni przez nikogo znikali z sali.
|
Wypowiadanie się o katastrofie to chamstwo?

Niesiołowski to nie cała platforma. Na nią składa się też (...)-Tusk, Bronisław (...) Komorowski, (...) Zbycho, (...) Miro, (....) Piesiewicz,(...) Kracik, Roman "(...)" Ludwiczuk, Stefanos 10zł/głos Ewangielu, (...) Bartoszewski i Ewa Gessler

a wtórują im chłopaki z RAŚu z transparentami "Polska k...a! My naród śląski" Jaruzelski i agent Bolek...
Jot napisał(a):

Widziałem dłuższy materiał, gdzie było pokazane, że Niesiołowski wyłączał też posłom PO mikrofony...
Chyba nauka do sesji Ci ziomek siada na głowę, chodź na piwo.
|
Co to za różnica komu wyłączył mikrofony? Chodzi o to że sprawując funkcje wicemarszałka powinien mieć przynajmniej trochę ogłady nie mówiąc o kulturze...
Teksty pod tytułem "proszę iść na korytarz" czy wyłączanie mikrofonu w środku wypowiedzi świadczą tylko o nim i o klubie który wystawił jego kandydaturę na marszałka
skasowałem obelgi i dałem (...). Proszę o pohamowanie emocji
FraMat