Wyświetl pojedynczy post
zozo
Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.01.2011, 11:33
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Mimo nie wątpliwe Twojego dużego stażu na tym forum nie widziałem żebyś udzielał się tutaj, może to i lepiej bo piszesz takie wypociny, że aż żal tego czytać. Sam ironizujesz wartość polskiej ligi, sugerujesz zresztą mając podstawy, że w Bułgarii można się wypromować, bo Lokomitw grał w fazie grupowej ligi europejskiej. Po czym twierdzisz że Genkow to drugi Hrsitov sugerując że będzie miał problem, ze strzelaniem w polskiej okręgówce.

Ch** tam że trener mówi że chce takiego zawodnika, ch** ze dyrektor obserował go w meczach, przecież oni się na gow znają. przecież on będzię tu grał tylko dla pieniędzy, a powinien grać za worek ziemniaków bo nie dał rady u ruskich. Szkoda, że nie sprawdziłeś że u ruskich rywalizował z takimi zawodnikami jak Wornion, Kuranyi czy Kierzakow no ale przecież z takimi ogórkami poradził by sobie każdy polski napastnik.

Podsumowując Twoją wypowiedz: Tak zawodnicy grają dla pieniędzy, masz rację, cieszę się że dostrzegłeś to bardzo ukryte w świecie futbolu zjawisko.
Genkow to o kilka klas lepszy piłkarz niż Christowa i jestem sobie wstanie dać za to rękę uciąć.

Powiem szczerze ostro wku** mnie jak ktoś dajmy na to kibicuję LG, wchodzi na nasze forum raz na rok, ma zerowe pojęcie na temat którym się interesujemy i prawi nam swoje żałosne kazania.
Zacznę od końca. Nie prawi żałosnych kazań, tylka wyraża swoją opinię. I do tego ma prawo, tak samo jak Ty masz prawo założyć sobie nową religię na tym forum - robertianizm - Robert M. mesjaszem Wisły i koniec.

Idąc dalej, jeżeli uważasz że ktoś pisze rzadko, bo nie ma pojęcia, to uważaj, bo możesz się sparzyć i to w każdej dziedzinie życia.

A na koniec: jakkie dwa transfery dokonane do Wisły były najlepsze w ostatnim pięcioleciu?
Błaszczykowski i Marcelo chyba, no nie?

Moja opinia jest taka: jeżeli kilka lat temu przeznaczylibyśmy 50% budżetu wydanego na pensje Christovów, Barrettów, Radovanoviciów i 100 innych najemników, którzy się u nas nie sprawdzili, na przeczysywanie rynku głównie rynku polskiego w niższych ligach, z ewentuanymi uzupełnieniami z Ameryki Płd, to dziś spokojnie mielibyśmy drużynę na LM, ze tabilnym budżetem.

A że tak się nie stało, to cóż. Pozostaje siedzieć cicho i wierzyć w Maskaanta, nie?
rotfl lol2 buhahahahha
Odpowiedz cytując