Wyświetl pojedynczy post
regis
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.01.2011, 00:19
Cytat:
ŻYCIE LUDZKIE NIE MA CENY ! - bez względu na przekonania polityczne, proszę weź sobie te słowa do serca póki nie jest jeszcze za późno ...
Skoro życie nie ma ceny, to czemu rodziny ofiar się targują?
Cytat:
Są rodziny, które powinny być objęte opieką państwa tj. rodzina marszałka Krzysztofa Putry, a nie że każdemu po równo itd.
O ile dobrze kojarzę, to w rodzinie posła Putry jest dwójka dzieci nieletnich (informacja z jakiegoś forum albo strony, więc pewny tego nie jestem), które dostają rentę większą niż średnia krajowa. Poza tym poseł Putra zarobił w roku 2008 jakieś 280 tysięcy złotych - skoro nie potrafił zabezpieczyć przyszłości swojej rodzinie, to sorry...
Cytat:
Ayala - czy nie wydaje Ci się, że jeżeli lot TU154 był organizowany przez Państwo Polskie, samolot był Państwowy, a pasażerowie lecieli na zaproszenie Państwa Polskiego na uroczystości Państwowe (a nie na prywatną wycieczkę) - to czy Państwo Polskie nie powinno się czuć zobowiązane zapłacić odszkodowanie rodzinom ofiar katastrofy?
A czemu mam za to płacić ja, skoro wcale nie potrzebowałem tam tych pasażerów (Tuska parę dni wcześniej też nie potrzebowałem)?
Ostatnio edytowane przez regis : 22.01.2011 o godz. 00:22.