Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.01.2011, 23:52
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Rozmawiałem z Liskiem w grudniu i wyglądał on na bardzo zadowolonego ze swojej obecnej pozycji w mediach. Nikt go nie wywali z TVP2, bo jego program ma dobrą oglądalność, a i we Wprost idzie mu rewelacyjnie. Czy zamieni to na realną politykę? Śmiem wątpić.

Jeśli naprawdę zmieniłby garnitur na polityczny to nie wróżę mu nic dobrego. Nie ma żadnego zaplecza polityczne i może zbłaźnić się jako PeOwiak tak samo jak Migalski w PiSie.
Z TVP wywala się nie za oglądalność a za politykę. W obecnych układach ma grubo ale łaska pańska na pstrym koniu jeździ i może być różnie (PO zostało przez komuchów wyruchane w temacie TVP i szykują się tam jakieś nerwowe ruchy). Z tą rewelacyjnością Wprost to mnie zaskakujesz. O ile mi wiadomo to wydawca ledwie zipie i bliżej mu do bankructwa niż do rewelacji.
To że Lis jest chamem, oportunistą i mitomanem to rzecz dość powszechnie wiadoma. Co oznacza że w polityce miał by cienko. Osobiście myślę że prędzej czy później tam trafi ale faktycznie jeszcze chyba nie teraz. Mój poprzedni wpis to była raczej prowokacja.