Wyświetl pojedynczy post
tomsts
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.01.2011, 00:48
WioReXXX napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem, dlaczego Wisła ma taką trudność, jeżeli chodzi o znalezienie bramkarza. Raz, że często bywa, że naprawdę dobrzy bramkarze siedzą na ławce w swoich klubach i chcą się wyrwać. Takich jest mnóstwo. przez to zazwyczaj kwota odstępnego nie jest wysoka. A i sam piłkarz nie ma wygórowanych żądań.
No właśnie nie jest to do końca takie proste.. Chcemy unikać przypadkowych transferów i rozczarowań, dlatego każdy kandydat jest oglądany minimum kilkakrotnie w akcji. Dzięki temu można uniknąć kupowania na podstawie youtube, dvd czy obserwacji jednego meczu w którym akurat wyszło. Jak ktoś grzeje ławę to jest tak naprawdę wielką niewiadomą, stąd częste testy bramkarzy, po których jasno można ocenić umiejętności. Ja oczywiście jestem zwolennikiem możliwie najszybszego zakontraktowania bramkarza ale jeśli ma być on wyłoniony w pochopny sposób to wolę Kurto na bramce. Zresztą, jeśli mam być szczery: jakiegokolwiek bramkarza nie sprowadzimy to mam nadzieję, że Kurto będzie rywalizował o miejsce w pierwszej 11. Jovanic wydaje się być spoko gościem ale mam złe wspomnienia z nim związane. Nie winię go za te kompromitacje w Pucharach, ale w większości przypadków nawet nie wykonywał ruchu przy bramkach rywali.
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
Odpowiedz cytując