Wyświetl pojedynczy post
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.01.2011, 21:53

a tu dalszy ciąg do tego zdjęcia

Karta z pamiętnika kierowcy BMW:
No więc jechałem sobie jak zwykle, bujając się swobodnie, drogą dojazdową do mojej autostrady, po której poruszała się cała masa podrzędnych samochodów. Po pierwsze, nie mogłem uwierzyć, że ruch na mojej autrostradzie się nie zatrzymał, a nawet nie zwolnił, żeby mnie wpuścić. Ledwo co znalazlem miejsce między dwoma samochodami żeby się wcisnąć I wjechać na moją autostradę. Kierowca za mną oczywiście zreflektował się, że popełnił błąd i zatrąbił długo i głośno w przepraszającym geście. Nie uwierzycie, ale musiałem pózniej wykonać ten sam manewr aby wjechać na pas dla BMW. Gdy byłem już na pasie dla BMW, mknąc 200km/h i napawając się zadrosnymi spojrzeniami rzucanymi przez kierowców, których wyprzedzalem, zobaczyłem, że na pasie dla BMW znajduje się podrzędny samochód, jadacy ze smieszną predkoscia ok. 120km/h. Oczywiście zrobiłem co należalo - pojechałem jakieś 30cm od jego tylnego zderzaka i przy pomocy długich świateł przypomniałem mu, że nie powinien jeździć po pasie dla BMW. Oczywiście kierowca gdy tylko zorientował się w błędzie jaki popełnił i gdy zauważył, że jedzie za nim BMW, zjechał na pas dla samochodów podrzędnych. Jakie bylo moje zdziwienie, gdy po chwili znów zjechał na pas dla BMW tuż za mną. Na dodatek, próbował utrzymywać moją prędkość! W końcu, gdy zorientował się, ze nie ma szans, zaczął migać jakimś niebieskim swiatełkiem i pokazywać, abym zjechał na pobocze, zabepwne po to aby pogratulować mi takiego zajebistego samochodu. Oczywiście, nie mogłem zawieść swojego fana i zjechałem. Wtedy on dał mi karteczkę, która informowała mnie o tym, o czym już dawno wiedziałem - mój samochód jeździ bardzo szybko! Najwyrazniej chciał jeszcze aby wszyscy sie dowiedzieli jaki mam zajebisty samochód, bo powiedział, ze przyzna mi punkty - żebyscie sobie nie myśleli - takie punkty nie są za darmo i nie każdy frajer może takie mieć.) Niestety, powiedział, że dostanę na razie tych punktów 6, ale że patrząc na mnie i moje BMW, jest pewien, ze niedługo uzbieram komplet. A wiecie co wtedy? Wtedy będę juz tak zajebisty, ze nawet nie będę musiał mieć prawa jazdy i mi je zabiorą! Widzicie kmioty? To jest szacunek jaki ci okazuja ludzie gdy jeździsz BMW!
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując