Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.01.2011, 20:06
Się zrobił wjazd na weszło
Spokojnie ludzie, śmialiśmy się (nie tylko my) z Rybusa więc nie brońmy teraz Bunozy. Jak dla mnie "słit focie" są ogólnie bezsensowne, a jak już strzelają je piłkarze (a właściwie zwykli kopacze) to mnie to zaczyna przerażać. To są przecież w końcu jakieś wzory dla dzieciaków, a czego uczą takimi "słit fociami"?
Jak dla mnie: minus dla Gordana, choć fakt- to jest jego życie prywatne i może robić co chce. Szkopuł w tym, że przecież reprezentuje Wisłę...

Koniec końców nie ma co dramatyzować.
A "weszło"? Cóż... Taka ich praca i tyle. Nikt nikomu nie broni pisać w podobny sposób, komentować. Można coś tam u nich skrobnąć albo założyć swój blog/stronę. Pewnie, że mnie wkurzają czasem, ale trochę dystansu trzeba mieć. A czasy są takie, że każdy może się podzielić swoją opinią.

Co do Małego- taki uduchowiony chłopak, a tak się potrafi głupio zachowywać. Tatuaże religijne ma bodajże dwa, podobnoż uczęszcza do kościoła itd, a głowa wiecznie tak gorąca jakby tej opatrzności nad nim za wiele nie było.

Słowa Palijcia- może i ostre, ale to dobrze. Fajnie, jeśli jest szczery, dobrze, że powiedział o przygotowaniach u pana Henia, o tym wymachiwaniu rękoma.
Jednak ja każdego zagranicznego piłkarza traktuję z przymrużeniem oka. Skoro Serb/Niemiec sobie nie poradził za granicą, a ma "już" 28 lat to coś przecież znaczy. To nie przypadek Kalu Uche
A i wciąż mam uczucie takie, że Pietia "przegrał" z nim rywalizację, a nie przegrał.
Faceta generalnie lubię, ale niech w tym wszystkim się czasem nie zagubi.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując