Wyświetl pojedynczy post
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.01.2011, 17:03
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Hoho, to Paljic pojechal ostro...niech chlopak najpierw cos wywalczy z Wisla, a potem krytykuje zespol i kolegow. Gosc, ktory nie poradzil sobie w II Bundeslidze, a gral glownie w III opowiada takie rzeczy. Jako obcokrajowiec, to on jest na podwojnym cenzurowanym i to on ma przede wszystkim dawac sie z siebie wszystko(tak, jak Polacy, ktorzy rywalizuja za granica o miejsce w skladzie)...a jak narazie spisuje sie bardzo, bardzo przecietnie.

łoł, łoł, co to znaczy niech najpierw coś wywalczy to wtedy prawo głosu ma Gość porównał treningi na zachodzie z treningami u nas i robił to już wczesniej Dan Petrescu, Błaszczykowski ostatnio Peszko dziwi .Nie pojechal ostro tylko stwierdzil suche, jakze brutalne dla nas fakty.Kasa leci, treningi lekkie!! , przerwa dluga, ambicja w meczach wybiorcza a to ze nie gral w Bundeslidze a tylko w 2ej i ma takie odczucia to jeszcze bardziej nas pograza i poziom naszej Ekstraklasy.Chcialem jeszcze nadmienic odnosnie atmosfery w druzynie i jakze jest to wazny czynnik psychologiczny.Widac to po przyjezdnych bawia sie, zartuja, wyglupiaja, nawet z 2 razy na meczu kosza Wisly byli a Polacy jak ich przyjeli : spode lba, bo nowe przyszlo( slynne ''zapytajcie obcokkrajowcow''? Odpowiem tak jak ja pare lat temu przyjechalem do uk, tez mialem stracha czy sobie poradze w nowym miejscu, z jezykiem, otoczeniem itd i musze powiedziec ( a byla to zwykla praca tylko dla poczatkujacego emigranta ) to po pierwszych 3ech dniach bylem tak przyjety, ze odrazu duzo mi to dalo na starcie, kazdy byl pomocny i staral mi ise te poczatki jakos ulatwic i nigdy nie odczulem, ze jestem jakos inaczej traktowany.Takim klubem marzy mi sie, aby byla Wisla i widze ze Maaskant wprowadza takie zasady (wspolne obiady) i stara sie zintegrowac druzyne.a gadki jak cos osiagniesz to wtedy sie masz prawo wypowiedziec sa nie na miejscu jak dla mni, bo gosc powiedzial to co wiele osob juz dawno wie.pozdrawiam

p.s. a koledzy z druzyny krzyczec na siebie moga a czasami nawet powinni, ale z zachowaniem szacunku a tego po ruchu warg Maleckiego nie zauwazylem
Powód: p.s.
Ostatnio edytowane przez nh79 : 20.01.2011 o godz. 17:07.
Odpowiedz cytując