Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.01.2011, 14:41
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Gość chciał odejść, bo mu nie pasowało że nie grał. Wybrał swoją drogę, nie poszło mu i życie dało mu po dupie. Jakby nie odszedł na podstawie tego prawa, to pewnie do dzisiaj byłby nadzieją Wisły na ławce.
My takich gości, którzy nic nie osiągnęli i poszli dalej powinniśmy zlewać i w ogóle się nimi nie przejmować, a nie czekać z wypiekami na ich przyjazd i okazywać im jakieś zainteresowanie.

Ja nie mam do Niego pretensji ze odszedl. Chodzi mi tylko o styl w jaki sie to stalo i co mowil. Ja w przeciwienstwie do Ciebie interesuje sie losami bylych zawodnikow Wisly bez wzgledu na to co soba prezentowali lub czy okazali sie byc dobrymi graczami czy slabymi. Dodatkowo jesli przyjac ze Smuda bierze go pod uwage jako kandydata na EURO 2012 to w kontekscie kadry tym bardziej mnie On interesuje. Jestem kibicem Wiselki ale i tez kibicem szeroko interesujacym sie pilka nozna i nie ograniczam sie tylko do Naszego klubu. I nie boj sie, wypiekow tez nie bede mial jesli On przyjedzie z Polonia do Nas.
Odpowiedz cytując