fanfan napisał(a):

|
Ja uważam Borisa Peskovicia za dobrego bramkarza. Przypomina mi nieco Janka Muchę i wg mnie ma podobne umiejętności . Ktoś tutaj wkleił filmik z błędem jego i już od razu że słaby bramkarz a powiedźcie mi który bramkarz nie popełnia błędów? Co do jego gry nogami - może nie jest wirtuozem ale z pewnością nie jest tak tragicznie jak na tym filmiku z meczu z nami . Może nie oglądałem wszystkich meczów z jego udziałem ale w tych które widziałem (głównie kiedy grał w Portugalii )sprawiał dobre wrażenie nawet bardzo dobre.
|
Żeby porównywać Peskovica do Muchy i uważać go za dobrego bramkarza, trzeba mieć nieźle naje.... - nie, lepiej nie będę kończył tego zdania, bo nie tylko moderatorowi nie wypada.
Na razie polityka kadrowa Wisły to tradycyjny skandal szkodliwy dla drużyny i przyszłości klubu - oby stał się cud i w końcu zmieniła oblicze. Obserwując jednak kolejne kuriozalne tłumaczenia transferowych braków, opóźnień i fiask, coraz trudniej w to wierzyć. Doskonale znamy z przeszłości to oblicze transferowej strategii i wiemy, jaki wymiar ze sobą niesie.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze"