Wyświetl pojedynczy post
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2011, 15:16
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Chodzi o to że Stan podjął się kilku zadań.Jednym z nich było to by zespół wzmocnić przed pierwszym treningiem.Na dziś udało mu się go tylko osłabić i tyle.Ludzi trzeba rozliczać ze słów bo inaczej to wszystko nie ma sensu.Będą realne wzmocnienia - super.Na dziś ich nie ma.To też o tyle martwi że można przypuszczać że sporo z jego listy nie wypaliło a im czas będzie dalej płynął tym większa jest szansa na chaotyczne posunięcia, które mogą zaowocować kolejnymi nietrafionymi zakupami, bo to że kogoś kupią to jest jasne tylko my nie potrzebujemy kogoś a lepszych od tych co mamy.
Ale czy on coś obiecywał? Mówił, że będą się starać, że powinny być bo są już w trakcie negocjacji. Nie wyszło - trudno, ale czemu wszyscy chcecie go rozliczać z tych słów?
Powiedz mi jedno, jak będą jakieś przyzwoite transfery to pewnie albo będziesz się cieszył albo mówił żeby poczekać, bo mogą się nie zgrać, okazać niewypałami itp. Jeśli będziesz się cieszył, to po co było teraz tyle narzekać? Jesli będziesz mówił żeby poczekać, to czemu nie chcesz tego zrobić teraz?
A jak transfery to będzie jakaś lipa to będziemy narzekać wszyscy, ja również, tylko jaki jest sens robić to już teraz?
Możesz powiedzieć że lepiej jest teraz narzekać i być pozytywnie zaskoczonym niż się niepotrzebnie podniecać a potem tylko rozczarować, no to ja ci proponuję trzecią opcję: spokojnie poczekać i narzekać lub podniecać się kiedy rzeczywiście będą ku temu powody.
Odpowiedz cytując