Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2011, 12:20
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Chyba 250 tys x 4

Tak czy siak za dobrego napastnika,który nie potyka się o własne nogi 1 mln euro to żaden pieniądz. W poważanym futbolu oczywiście.

Wszystko miało być gotowe,czasu było co nie miara,braki zespołu znane... a tu nic. Wszystko po staremu widać. Specjalnej różnicy w funkcjonowaniu klubu nie widzę w porównaniu do poprzedników Holendra. Był Bednarz,Mielcarski,Kapka,szlifów w wielkim PSV nie pobierali a takich jaj jak z Meliksonem nie było.

Piszcie i mówcie co chcecie,zaklinajcie rzeczywistość i wszystko co jest dookoła Was. Ale wobec takich dziur w zespole,braków,które powinny być załatwione na wczoraj,obecna sytuacja jest co najmniej kuriozalna. I nie piszcie,że jest to powiew zachodu,sznitu zawodowstwa made in PSV i wypadkowa szerokich kontaktów. I,że należy czekać. Na co się pytam?

Wypatrzyć,przetestować,zbadać i podpisać zawodnika w przyzwoitym czasie potrafi każdy klub w kraju. Nie wiem ile można negocjować z zawodnikami, którzy byliby wzmocnieniem zespołu. Po miesiącu przesyłaniu faksów i rozmów już się mniej więcej wie,czy delikwent będzie chciał u nas grać i czy stać nas na niego. Miesiąc a kto miesiąc negocjuje?Nawet niech będzie te 31 dni, to i tak jak z jednym nie wyjdzie to powinien być ktoś inny w obwodzie.

Proszę Was nie piszcie ,że wszystko jest ok,bo nie jest i to widać gołym okiem. I nie piszcie,że problemem jest tu brak pieniędzy. 1/4 z tego co uzyskaliśmy z transferów można by podpisać ciekawych grajków.

Sam spokojnie i z dozą optymizmu przyjąłem zatrudnienie Holendrów, jako powiem czegoś nowego, no to w sumie mam co chciałem. Tylko,że nie o taki nowe mi chodziło. To już wolę to starsze, Kapkowe.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując