Wyświetl pojedynczy post
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2011, 00:32
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
(pozwól, że dokończę)"... w obwodzie jest również Jadzią z mięsnego, posiadająca idealne parametry bramkarskie oraz Pan Staś z nocnego, co szybko biega!!!"
Ludzie, litości, na co wy liczycie, normalny klub na obozie przygotowawczym ma 95% składu a u nas, tyle składu to może ma- Pan Cupiał, drewna w chacie. Ja się nie zdziwię jak przed początkiem rundy wiosennej Maskakant odejdzie.
W obwodzie to możesz mieć 32 cale, trzymając się Twojej konwencji nazwijmy ją "składu drewna".
Czy my rozpoczęliśmy w ogóle obóz przygotowawczy? Bo chyba wyjeżdżają w piątek....
Oczywistym jest jednak, że ten skład nie będzie skompletowany do końca tygodnia.
Kiedyś napisałem, że trzeba dać czas do 17 stycznia. Cóż, pierwsze dwa tygodnie z lekkim okładem okienka transferowego jest dla naszego klubu druzgocące. Mamy teraz bilans 4:0, a takiego manta w tym sezonie nie dostaliśmy. Patrząc na to, co dzieje się z transferem Melliksona jestem pełen obaw. Nie wyobrażam sobie, by pozwalać zawodnikowi zagrać jeszcze jeden mecz w dawnym klubie. Tym bardziej, że słyszałem, że kwiaty to już dostał w ostatniej kolejce. Cóż więcej trzeba?
Teraz Valcx ma u mnie czas do końca stycznia. Pierwsze zasieki wróg pokonał 17 stycznia, teraz bronimy bram miasta.
Odpowiedz cytując