Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2011, 23:05
Cytat:
Miałem być cicho, no, ale nie mogę - wygadam się. Wróbelki ćwierkają, że my nie tylko badamy Żyda, ale i obserwujemy pewnego Rumuna i to już dłuższy czas, o którym kiedyś było głośno - nazwisko zaczyna się na literkę M. I jeszcze mała podpowiedź: media podawały, że siedział kiedyś w samolocie. Tak naprawdę nie siedział, ale był obserwowany, a newsa do prasy wypuścił nasz departament PR, żeby obserwować, jak zawodnik na M się prezentuje w mediach.
Obserwujemy zdaniem mediów naprawdę wielu piłkarzy, jednak zobaczenie na boisku Mazilu to jak wygranie losu na loterii bo chłopak nie gra za często.
Z tego co wiem to on nie był obserwowany kiedyś tam, Dan Peterscu po prostu go znał i chciał go mieć, co ktoś po kilku latach mu wypomniał w jakimś wywiadzie że Mazilu nie poradził sobie w Dnipro, ten na to odparł w Wiśle na pewno by sobie wtedy poradził. Jeśli rzeczywiście jest coś na rzeczy to pewnie tradycjnie jakś menager zaproponował nam go. Zaznaczam że nie widzę powodu aby uznać Twoją informację za prawdziwą. Czy to przypadkiem nie puszczałeś jakiś ploteki o zawodniku z inicjałami MS ?
Ostatnio edytowane przez westersyl : 18.01.2011 o godz. 23:44.
Odpowiedz cytując