Ogryzek napisał(a):

Napisze tylko jedno żeby nie bawić się w przepychankę i skończyć
To My jesteśmy na musiku. To my musimy się wzmacniać. To my, a nie Lech dajemy ciała w Europie. To my a nie Lech mamy super holenderskich profesjonalistów którzy mieli być gwarantem profesjonalizmu. To my mieliśmy byc przykładem dla innych. Kadra powinna już być w większości w Skotnikach na pierwszych zajęciach.
Lech nauczony letnim doświadczeniem z Rudnevsem szybko dopina transfery.... uczą się na błędach. My ciągle wkładamy rękę do ognia i odkrywamy że parzy....
|
Ależ ja wcale nie chcę się bawić w żadne przepychanki

Po prostu odpowiadam na twoje argumenty, jakoby Lech robił szybkie transfery i jakoby Wisła ich nie robiła bo skąpi kasy, bo Lech robi je (jak na razie) dopiero w tym okienku, a o kwocie jaką Wisła ma na transfery to ani ty ani ja nie mamy pojęcia, jak również o tym jaki był plan na tą zimę (to znaczy z kim i kiedy już prowadzono negocjacje, kto nam odmówił i z kim negocjujemy obecnie). A skoro tak naprawdę za dużo nie wiemy to ponawiam pytanie jaki jest sens dyskutowania o tym już teraz?
Wróć, poprawiam pytanie: jaki jest sens narzekania już teraz, bo podyskutować to oczywiście zawsze można