martonas napisał(a):

Ja doskonale rozumiem co miałeś na myśli, tylko czemu miałoby tak niby być w nieskończoność? Czemu to że jeszcze nikogo nie kupiliśmy ma być zawsze spowodowane tym że nie chcemy wydawać kasy? Mógłbym znowu podać przykład Ubiparipa i Meliksona, na których rzekomo chcielismy wydać 650 tys, ale ile w tym prawdy to się nie dowiemy, tak samo jak się nie dowiemy na ile opiewały oferty na innych graczy którzy do nas nie przeszli. Twój argument o szybkosci Lecha już chyba obaliłem podając przykład Rudnevsa, o ile dobrze pamiętam to z Kriwcem też się ciągło, 3bamba też w jeden dzień nie poszedł, więc o czym ty mówisz? Pewnie, niektóre transfery mieli szybkie, ale jakbys się nad tym zastanowił w Wisle też nie zawsze to się ciągło tygodniami, więc o co chodzi?
Jeszcze co do tego oglądania... Ani ty ani ja nie wiemy ile Wisła wyda na transfery w tym okienku, więc jaki jest sens dyskutowania o tym teraz? Jak wydadzą miliony to się będziemy wszyscy cieszyć, jak nie wydadzą nic to będziemy wszyscy narzekać, ale powiedz mi jaki jest sens robienia tego już teraz?
|
Napisze tylko jedno żeby nie bawić się w przepychankę i skończyć
To My jesteśmy na musiku. To my musimy się wzmacniać. To my, a nie Lech dajemy ciała w Europie. To my a nie Lech mamy super holenderskich profesjonalistów którzy mieli być gwarantem profesjonalizmu. To my mieliśmy byc przykładem dla innych. Kadra powinna już być w większości w Skotnikach na pierwszych zajęciach.
Lech nauczony letnim doświadczeniem z Rudnevsem szybko dopina transfery.... uczą się na błędach. My ciągle wkładamy rękę do ognia i odkrywamy że parzy....