Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2011, 21:26
martonas napisał(a):Wyświetl post
Ja doskonale rozumiem co miałeś na myśli, tylko czemu miałoby tak niby być w nieskończoność? Czemu to że jeszcze nikogo nie kupiliśmy ma być zawsze spowodowane tym że nie chcemy wydawać kasy? Mógłbym znowu podać przykład Ubiparipa i Meliksona, na których rzekomo chcielismy wydać 650 tys, ale ile w tym prawdy to się nie dowiemy, tak samo jak się nie dowiemy na ile opiewały oferty na innych graczy którzy do nas nie przeszli. Twój argument o szybkosci Lecha już chyba obaliłem podając przykład Rudnevsa, o ile dobrze pamiętam to z Kriwcem też się ciągło, 3bamba też w jeden dzień nie poszedł, więc o czym ty mówisz? Pewnie, niektóre transfery mieli szybkie, ale jakbys się nad tym zastanowił w Wisle też nie zawsze to się ciągło tygodniami, więc o co chodzi?

Jeszcze co do tego oglądania... Ani ty ani ja nie wiemy ile Wisła wyda na transfery w tym okienku, więc jaki jest sens dyskutowania o tym teraz? Jak wydadzą miliony to się będziemy wszyscy cieszyć, jak nie wydadzą nic to będziemy wszyscy narzekać, ale powiedz mi jaki jest sens robienia tego już teraz?
Napisze tylko jedno żeby nie bawić się w przepychankę i skończyć

To My jesteśmy na musiku. To my musimy się wzmacniać. To my, a nie Lech dajemy ciała w Europie. To my a nie Lech mamy super holenderskich profesjonalistów którzy mieli być gwarantem profesjonalizmu. To my mieliśmy byc przykładem dla innych. Kadra powinna już być w większości w Skotnikach na pierwszych zajęciach.

Lech nauczony letnim doświadczeniem z Rudnevsem szybko dopina transfery.... uczą się na błędach. My ciągle wkładamy rękę do ognia i odkrywamy że parzy....
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując