Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2011, 20:52
MatMario napisał(a):Wyświetl post
03.01 Nie spoko, poczekajmy, Staszek na pewno nam załatwi jakiegoś wyjadacza
15.01 Spokojnie, jeszcze jest dużo czasu na dopinanie składu, wszyscy trochę żałujemy że na obóz jedziemy bez napastnika i bramkarza, ale damy sobie radę.
29.01 Abdul al Raham din Bin jest dla nas bardzo ważnym zawodnikiem i na pewno poprawi naszą grę w ataku gdyż ostatnio mamy problem ze zdobywaniem goli, na dojście do pełni kondycji fizycznej potrzebuje około 3 tygodni gdyż ostatnio pracował w pralni. Już dziś zaczynamy myśleć o letnim okienku transferowym, prosimy też nie zapominać że wielu bardzo dobrych zawodników nie podpisało jeszcze kontraktów, poszukamy również w śród nich...

Zamknijcie ten temat, coś takiego jak nasza polityka nie istnieje. Polityka powinna być dwustronna, a my jedynie sprzedajemy. Jest już Nibylandia i myślę że do póki nie sprowadzą choć jednego zawodnika, to ten temat powinnien być zamknięty. A przynajmniej przemianowany.

Przyszedł jakiś "staszek" i klękajcie do miecza, bo on jest pan holender i wie jak się piłkę robi. Dla mnie gość na dzień dzisiejszy jest zerem totalnym, jego transfery czyli Branco i Nordin, jeden klapa totalna, drugi mocno średni. Ja nie wiem na czym można opierać wiarę w tego człowieka...
Wiem że to mocno nie skromne ale co tam

Punkt pierwszy i drugi można sobie odptaszkować jako DONE

Punkt 3 musimy troszkę poczekać.

To co wyprawiają wokół transferu tego Meliksona to to są jakieś turbo jaja. Ktoś z nami pogrywa jak chce. Dajemy się popychać jakimś pajacom. Co to znaczy że my mu pozwalamy pograć tam jeszcze. ....a to jest człowiek na środek naszej pomocy! On potrzebuje zgrania z drużyną włączyć się w to wszystko a nie spaść jak ze spadochronem na obóz przygotowawczy. Pół składu wymienili, automatyzmów zero, a my dajemy na coś takiego zgodę.

Na dziś dzień powinni powiedzieć mu pędź chłopcze, a nas w dupę całuj. Nie ma tu miejsca dla ciebie i tyle w temacie. Jakie on ma podejście do nas, co to ....a jest ja się pytam. Skórokop trzęsie całym klubem, wybiera kiedy przyjdzie, w jakim meczu.

Jaja, to są jaja.

Podnoszę jeszcze raz, zamknąć temat, coś takiego jak polityka transferowa nie istnieje.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując