MatMario napisał(a):

03.01 Nie spoko, poczekajmy, Staszek na pewno nam załatwi jakiegoś wyjadacza 
15.01 Spokojnie, jeszcze jest dużo czasu na dopinanie składu, wszyscy trochę żałujemy że na obóz jedziemy bez napastnika i bramkarza, ale damy sobie radę.
29.01 Abdul al Raham din Bin jest dla nas bardzo ważnym zawodnikiem i na pewno poprawi naszą grę w ataku gdyż ostatnio mamy problem ze zdobywaniem goli, na dojście do pełni kondycji fizycznej potrzebuje około 3 tygodni gdyż ostatnio pracował w pralni. Już dziś zaczynamy myśleć o letnim okienku transferowym, prosimy też nie zapominać że wielu bardzo dobrych zawodników nie podpisało jeszcze kontraktów, poszukamy również w śród nich...
Zamknijcie ten temat, coś takiego jak nasza polityka nie istnieje. Polityka powinna być dwustronna, a my jedynie sprzedajemy. Jest już Nibylandia i myślę że do póki nie sprowadzą choć jednego zawodnika, to ten temat powinnien być zamknięty. A przynajmniej przemianowany.
Przyszedł jakiś "staszek" i klękajcie do miecza, bo on jest pan holender i wie jak się piłkę robi. Dla mnie gość na dzień dzisiejszy jest zerem totalnym, jego transfery czyli Branco i Nordin, jeden klapa totalna, drugi mocno średni. Ja nie wiem na czym można opierać wiarę w tego człowieka...
|
Wiem że to mocno nie skromne ale co tam
Punkt pierwszy i drugi można sobie odptaszkować jako DONE
Punkt 3 musimy troszkę poczekać.
To co wyprawiają wokół transferu tego Meliksona to to są jakieś turbo jaja. Ktoś z nami pogrywa jak chce. Dajemy się popychać jakimś pajacom. Co to znaczy że my mu pozwalamy pograć tam jeszcze. ....a to jest człowiek na środek naszej pomocy! On potrzebuje zgrania z drużyną włączyć się w to wszystko a nie spaść jak ze spadochronem na obóz przygotowawczy. Pół składu wymienili, automatyzmów zero, a my dajemy na coś takiego zgodę.
Na dziś dzień powinni powiedzieć mu pędź chłopcze, a nas w dupę całuj. Nie ma tu miejsca dla ciebie i tyle w temacie. Jakie on ma podejście do nas, co to ....a jest ja się pytam. Skórokop trzęsie całym klubem, wybiera kiedy przyjdzie, w jakim meczu.
Jaja, to są jaja.
Podnoszę jeszcze raz, zamknąć temat, coś takiego jak polityka transferowa nie istnieje.