Mahazel888 napisał(a):

picasso,AS82,Coglin :
Czyli rozumiem, że Rosjanie uniknęli "burzy w szklance wody", lepiej na tym wyszli czy gorzej? Jaki jest dla nich bilans zysków i strat? Jaki jest jest bilans zysków i strat dla płemieła?
|
nie udzielam się w tym temcie,nie bronię Tuska,powiem więcej czuje się oszukany przez PO i powracam do glosowań takich jak to czynilem od dawna mi o,ze wiem iz mój kandydat i tak nigdzzie nie wejdzie.to tak tytulem wstepu.
obrazek wrzuciłem jako swego rodzaju żart,ale taki trochę proczy.wyobraź sobie co by sie stało gdyby samolot zawrocił stamtąd i szczęśliwie wylądował(bodajże w takim wypadku mieli co najmniej 200 km drogi).na 100% nie zdążyliby na uroczystości.głowe daje,ze to też byłaby wina Tuska i tego typu wypowiedź padłaby z ust jednego czy drugiego brata-moim zdaniem pewnie rzekłby to kawaler.
a czy Rosjanie wyszli by na tym lepeij?nie wiem nie mój problem.oni podchodzą do tego w ten sposób"jeżeli fakty nie pasują,to tym gorzej dla faktów".a premier?moim zdaniem teraz wyszedl na tym gorzej.myslę,że L Kazcyński dostałby w wyborach prezydenckich mniej wiecej tyle ile ma PiS w aktualnych sondażach i madat Komorowskiego bylby mniej kontrowersyjny.nie byłoby go w roli p.o. i dzięki temu byłoby mu łatwiej.