Pablo84
Mógłbyś tak pójść sobie gdzieś a nie mękolić swoje mądrości? Tobie pewnie nie zależy na klubie ale mnie i innym tak. Pamiętam hańbiącą porażkę w 1993 roku i pamiętam II ligę. Więc też mogę pierdzieć jak co poniektórzy że cóż to za nieszczęścia brak transferów w porównaniu z II ligą... ale jako kibica Wisły nawet 2 miejsce mnie boli że nie ma pierwszego

Niepokoi mnie to co się dzieje w Wiśle. I co? Pojawiają się jacyś propagandziści sukcesu jak Ty którzy ładują mi kity że jest Git Malina

Odpuść sobie i uaktywnij się po konferencji.
Wali mnie za przeproszeniem ten cały Melikson. Problem nie polega na nim (tylko na nim) ale na całokształcie. A gdzie 2 napastników? (jeden za Brożka i jeden który miał dojść żeby wspomóc Brożka) Gdzie bramkarz? Gdzie środkowy obrońca? Jeden Melikson wiosny nie czyni (nawet jakby był - ale go nie ma i tak).
A taka Amica raz dwa trzy i już mają napastnika z Serbii, obrońcę z Lechii... a powiedzmy sobie szczerze - oni jak na polskie warunki mieli tylko lekko uzupełnić skład po Peszce.
To my mieliśmy go poważnie wzmocnić!
Teraz czekamy do konferencji prasowej. Dowiemy się pewnie że przyjdzie kolejny Issa Ba, Boukharii albo inny darmowy "gwiazdor". Ja naprawdę wolę Mączyńskiego niż kolejny Szrot.
I żeby nie było - po sprzedaży Diaza już raz Valxc nawalił - nie sprowadził bocznego obrońcę na czas (negocjacje z Golińskim, Lisowskim itd) i znalazł drogiego szrota Branco.....
Teraz znowu mamy ten sam scenariusz.