Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2011, 18:14
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
(...) Więc jak go tam chcą jeszcze trzymać i go utrzymywać to nie widzę powodu aby to zmieniać. Zadnego. A jak jest dobry tak jak mówią i piszą,to wystarczy tydzień z drużyną a będzie wiedział co ma grać. Kto za?
Idźmy dalej. Wydaje mi się, że Maor mógłby być każdorazowo wypożyczany z Izraela na nasze mecze ligowe. Wtedy dostawałby wyjściówkę za mecz, jego klub parę tys. € za wypożyczenie + koszt biletów. Nie będzie problemów z aklimatyzacją, ponieważ cały czas będzie mieszkał u siebie, w Izraelu.

A na poważnie: jest gorzej, niż myślałem. Wcześniej przynajmniej można było bez zastrzeżeń wierzyć w to, co wypisują na oficjalnej. Na tej podstawie potraktowałem transfer Meliksona jako pewnik. A tu taki zonk. Ewidentnie coś nie gra, albo klub albo zawodnik robią focha.

Mieliśmy już dwójkę Rumunów spakowanych do samolotu, którzy nie wylądowali w Krakowie. Ale wtedy oficjalna ich nie awizowała na testach medycznych. Niewątpliwie zrobiliśmy krok do przodu, problem w tym że w niewłaściwym kierunku.

Będąc złośliwy, powiem tak: my czekamy na Meliksona, a w międzyczasie konkurencja podkupuje nam napastnika (którego nadal nie mamy) za identyczną kwotę, za którą ma przyjść Maor. Nie da się tego inaczej określić, jak zwykłe frajerstwo.

Za chwilę zostaniemy z 650 tys. € w kieszeni i bez żadnego nowego zawodnika. A może o to właśnie chodzi?
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując