Wyświetl pojedynczy post
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2011, 16:10
szprotson napisał(a):Wyświetl post
W tym momencie prowadzę rozmowy z dwoma klubami na temat napastników. Myślę, że każdy z nich dobrze zastąpiłby Pawła Brożka. Będę starał się, żeby napastnik na pewno pojawił na pierwszy trening. Nie kontroluję wszystkiego, ale w tym momencie jestem mocno przekonany, że nowy napastnik pojawi się na pierwszym treningu.

Przez słowno - nie kontroluje wszystkiego- domniemuje że na myśli się ma np. przypadek gdy piłkarz do Nas leci i samolot spada badz pilkarza porywaja etc.

-prowadzimy rozmowy-
-jestem mocno przekonany-

Po Polsku : Panie dyr.sportowy ja chciałbym tylko wiedzieć co się ....a zmieniło.

E: Nie zdziwie się jak pierwszym transferem będzie ściągnięcie z wypożyczenia np.Mączyńskiego.
Wybacz, ale przez sformułowanie "nie kontroluje wszystkiego" to prędzej chodzi o to że ktoś nagle dostanie lepszą ofertę niż że gościowi cos się stanie.
Nie wiem czy tak jest w twoim przypadku ale wiele osób na tym forum nie zdaje sobie sprawy że to nie wszystko zależy od Wisły czy od Stana. Jesli zawodnik nie będzie zainteresowany graniem u nas, albo będzie miał inne oferty to choćby SV na głowie stanął (bo kominom płacowym mówię stanowcze nie) to z transferu nici. Dla niektórych fakt że "prowadzimy rozmowy" to znaczy, że jesli Wisła nie odpusci to już transfer pewny, nie potrafią przyjąć do wiadomości że Wisła może bardzo chcieć, a piłkarz i tak do nas nie przyjdzie. Weźmy przykład takiego Ubiparipa, nawet jak Wisła płaciła i klubowi i zawodnikowi tyle co Lech, to on i tak wybiera Poznań ze względu na obecną sytuację sportową obu klubów.

Rinah napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Tobie potrzebne są jakieś „kwalifikacje w prowadzeniu klubu sportowego", by miarodajnie stwierdzić, czy np.: klub dokonał jakiś transferów wzmacniających zespół tej zimy i co to oznacza, to jest mi Ciebie jeszcze bardziej żal.
Tylko że oceniać zimowe transfery to sobie będziesz mógł jak Basałaj powie po ostatnim transferze, że już nikt do nas w tym okienku nie przyjdzie, a nie teraz (chociaż to i tak nie do końca bo jak można oceniać kogos przed faktycznym zagraniem kilku meczy), więc wytłumacz mi na czym polega ta twoja miarodajna ocena? Przypomnę tylko że w lecie połowa forum oceniła nasze transfery na godne walki przed spadkiem do ostatniej kolejki (i to że mielismy trochę szczęscia kończąc na drugim miejscu ma tutaj małe znaczenie)
Ostatnio edytowane przez martonas : 18.01.2011 o godz. 16:20.
Odpowiedz cytując