Wyświetl pojedynczy post
Rinah
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2011, 16:05
Pablo, przestań pieprzyć.

Mam wgląd w finanse – Wisła drukuje swe raporty finansowe. Tobie też to polecam. Wisła to nie tylko prywatny folwark Cupiała, od którego wszystkim innym ludziom wara. Wiesz, że nieładnie zakłamywać rzeczywistość? I że żenujące jest Twoje wchodzenie mu do tyłka?

Ja nie głoszę też żadnych tez, tylko komentuję brutalne i smutne fakty. Polityka sprzedawania najlepszych, braku realnych wzmocnień, osłabiania się, to fakt, a nie teza, na całym świecie prowadząca do upadku sportowego!
I to bez względu na to, czy widzi to i komentuje kibic, ekspert, czy właściciel klubu piłkarskiego. Jeśli Tobie potrzebne są jakieś „kwalifikacje w prowadzeniu klubu sportowego", by miarodajnie stwierdzić, czy np.: klub dokonał jakiś transferów wzmacniających zespół tej zimy i co to oznacza, to jest mi Ciebie jeszcze bardziej żal. Może do tego, by miarodajnie stwierdzić, czy człowiek musi oddychać, aby żyć też potrzebujesz wypowiedzi jakiegoś wybitnego biologa?

A 2 mistrzostwa w ciągu ostatnich 3 lat nie negują faktu, że w klubie i jego polityce kadrowej od dawna dzieje się tylko coraz gorzej.
Ostatnio edytowane przez Rinah : 18.01.2011 o godz. 16:07.
Odpowiedz cytując