Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2011, 16:01
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Nie osądzam tutaj nikogo,ale jeśli dyr.sportowy mówi że na pierwszym treningu będa nowi zawodnicy,to dlaczego na tym treningu ich nie ma?
Nie chce wyjsc na czepialksiego ale gdzie Stan mowil ze na pierwszym treningu beda nowi zawodnicy? Ja tylko pamietam ze mowi ze "bedzie sie staral zdazyc" i ze "ma nadzieje" ze na pierwszym treningu beda nowi gracze. Wedlug mnie jest to roznica miedzy obietnica a poboznym zyczeniem. Oczywiscie bylbym sam rad gdyby juz byl kompletny sklad na ta runde ktora Nas czeka ale jak juz wiele osob pisalo na tym forum nie wszystko zalezy tylko od Stana i Jego umiejetnosci lub ich braku.

Ja nadal podchodze spokojnie do tematow transferow w tym okienku, a bierze sie to stad ze przed otwarciem tego okienka tez podchodzilem na "zimno" do tego co moze przyniesc styczen i luty. Oczywiscie nadzieja zawsze jest ze bedzie dobrze, lecz i zycie juz kilka razy wszystko brutalnie zweryfikowalo. Przyjda dobrzy gracze to bedzie super, przyjda gorsi - coz uznam ze na dzisiaj tak musi byc i bede trzymal kciuki za wyniki na wiosne. I zalecam wiekszosci spokoj i nie podniecanie sie kazdym newsem czy to w gazetach czy na portalach internetowych bo tylko sie nabaiwcie sie jakiejs depresji i nerwicy. Zobaczycie kogos na prezentacji z koszulka? Wtedy bedziemy rozprawiac czy dobry zakup czy zly.

Pozdrawiam

P.S. Ok. Po tym co przytoczyles juz wiem skad ten post o niedoczymaniu terminu. Jendak bede sie nadal upieral ze "mocne przekonanie" nie daje pewnosci... co zreszta zycio potwierdzilo jak oboje wiemy
Powód: Post szprotsona powyzej
Ostatnio edytowane przez Feniks1983 : 18.01.2011 o godz. 16:03.
Odpowiedz cytując