Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2011, 11:02
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Opieram się na tym co jest, na efektach pracy, a efektem jest transfer, którego nie ma, więc o jakich informacjach prasowych piszesz? Nie no myślałem że klubu drukują sobie pieniądze...zejdź na ziemi i spójrz na to co jest...Pojęcia nie mam? Chyba mam większe niż Ty bo jakoś przewidziałem porazkę z Karabachem bo wiedziałem że z taką obroną i opieszałoscią transferową znów będzie kompromitacja...Porównaj sobie transfery nasze i innych klubów to moze coś zrozumiesz bo dla was w klubie jest wszystko cacy. Spójdzcie na naszą kadre, kilku zawodników jest wypożyczonych, kilku się kontrakty kończą...przyjdzie lato znów będzie płacz
Transfery mają być (przynajmniej część) do pierwszego obozu!A czy dzisiaj już wyjeżdzają?Nie! W piątek!
Więc po co siejesz defetyzm, skoro mają jeszcze parę dni.Nie stawiaj tu wszystkich przed faktem dokonanym, bo nie masz pojęcia z kim Valckx rozmawiał, rozmawia, czy będzie rozmawiał.To on jest odpowiedzialny za transfery i to jego z Basałajem i Cupiałem będziecie za nie rozliczać, ale w stosownym do tego momencie a nie teraz!

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując