Mar85 napisał(a):

|
Opieram się na tym co jest, na efektach pracy, a efektem jest transfer, którego nie ma, więc o jakich informacjach prasowych piszesz? Nie no myślałem że klubu drukują sobie pieniądze...zejdź na ziemi i spójrz na to co jest...Pojęcia nie mam? Chyba mam większe niż Ty bo jakoś przewidziałem porazkę z Karabachem bo wiedziałem że z taką obroną i opieszałoscią transferową znów będzie kompromitacja...Porównaj sobie transfery nasze i innych klubów to moze coś zrozumiesz bo dla was w klubie jest wszystko cacy. Spójdzcie na naszą kadre, kilku zawodników jest wypożyczonych, kilku się kontrakty kończą...przyjdzie lato znów będzie płacz
|
Transfery mają być (przynajmniej część) do pierwszego obozu!A czy dzisiaj już wyjeżdzają?Nie! W piątek!
Więc po co siejesz defetyzm, skoro mają jeszcze parę dni.Nie stawiaj tu wszystkich przed faktem dokonanym, bo nie masz pojęcia z kim Valckx rozmawiał, rozmawia, czy będzie rozmawiał.To on jest odpowiedzialny za transfery i to jego z Basałajem i Cupiałem będziecie za nie rozliczać, ale w stosownym do tego momencie a nie teraz!