Wyświetl pojedynczy post
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2011, 10:45
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
A skad ....a chłopie masz wiedziec, co i jak jest kupowane?Opierasz sie na informacjach podawanych w mediach, a te informacje to w wiekszosci strzały w płot lub własne, pisane przez siebie wywiady.

Zrozum kolego, że klubie operuję się prawdziwymi pieniędzmi, a nie virtualnymi jak w piłkarskim menadżerze, dlatego , skoro nie masz o tym pojęcia, to po prostu nie odzywaj się, bo pogarszasz humory w ten słoneczny poranek.

Opieram się na tym co jest, na efektach pracy, a efektem jest transfer, którego nie ma, więc o jakich informacjach prasowych piszesz? Nie no myślałem że klubu drukują sobie pieniądze...zejdź na ziemi i spójrz na to co jest...Pojęcia nie mam? Chyba mam większe niż Ty bo jakoś przewidziałem porazkę z Karabachem bo wiedziałem że z taką obroną i opieszałoscią transferową znów będzie kompromitacja...Porównaj sobie transfery nasze i innych klubów to moze coś zrozumiesz bo dla was w klubie jest wszystko cacy. Spójdzcie na naszą kadre, kilku zawodników jest wypożyczonych, kilku się kontrakty kończą...przyjdzie lato znów będzie płacz
Odpowiedz cytując