Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2011, 10:36
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Nie ośmieszaj się bo kupowanie zawodnika przez 5 miesięcy jest istną kpiną, Dlaczego inne kluby potrafią sprowadzić zawodnika a my nie? Czyli co mam rozumieć że my jesteśmy jakimś specjalnym tworem gdzie transfery są przeprowadzane w sposób inny, wolny i nieudolny. Jak się ma kasę to się zawodnika kupuje a tu niby kasa jest a jej nie ma, wydajemy 700 tyś euro na pomocnika a problemy są w obronie i gdybyśmy mieli lepszą obroną w ostatniej rundzie prowadzilibyśmy w lidze, ale co tam ja nic nie wiem, złotusty Stan i Basałaj wiedzą najlepiej...zawsze mają jakieś wytłumaczenie, a to że pracują za krótko, a to że nikt nam nie chce nic sprzedać za prawie za darmo...
A skad ....a chłopie masz wiedziec, co i jak jest kupowane?Opierasz sie na informacjach podawanych w mediach, a te informacje to w wiekszosci strzały w płot lub własne, pisane przez siebie wywiady.

Zrozum kolego, że klubie operuję się prawdziwymi pieniędzmi, a nie virtualnymi jak w piłkarskim menadżerze, dlatego , skoro nie masz o tym pojęcia, to po prostu nie odzywaj się, bo pogarszasz humory w ten słoneczny poranek.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując