Wyświetl pojedynczy post
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2011, 10:23
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Co sie zaczyna Może mi napiszesz gdzie napisałem coś źle Twoim zdaniem jest dobrze Nic nie można skrytykować, nic napisać bo taka ta Wisełka biedna, robią z nami kibicami co chcą...pisałem to przed Levadią i się sprawdziło, przed Karabachem też i zawsze miałem rację, więc jak ja, zwykły kibic mam rację to co robią Ci amatorzy w naszym klubie. Może problemem jest Pan Cupiał, ale niech nie gada głupot o lidze mistrzów. Nie ma odwagi wyjśc i powiedzieć jaka jest wizja klubu Skoro tak mu zależy na Wisle po co w to sie bawi, jak nie ma pieniędzy...
chłopie... negocjowanie kontraktu z dobrym zawodnikiem i kwoty transferu z jego klubem to nie jest kupowanie mąki w markecie... wspomniałeś tu o Levadii i Karabachu, a zapominasz że to w składzie z tymi zawodnikami których sprzedano, klub odnotował największe wtopy w historii klubu... jestem przekonany, że teraz na ich miejsce przyjdą odpowiednie osoby które nie skompromitują już nas w pucharach, ale żeby takich zawodników sprowadzić niezbędne są długie i męczące negocjacje... jestem nawet za tym, żeby nowi wartościowi zawodnicy przyszli nawet później zwłaszcza, że liga rusza w marcu niemalże... a puchary gramy dopiero w czerwcu, to i tak lepsze niż wzmacnianie się dzień przed pucharami, prawda? a chyba nie wątpisz w to, że nasz klub nie jest wstanie choćby uplasować się w strefie pucharowej na koniec sezonu?
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując