Wyświetl pojedynczy post
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.01.2011, 22:19
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Nie mogę się zgodzić z Tobą ponieważ Kone to dobry piłkarz . Ostatnia runda była dla niego nieudana ponieważ doznał kontuzji i prawie całą rundę stracił przez to. Dodam tylko że na początku tego sezony on był podstawowym piłkarzem a Lacina Traore nad którym wszyscy tak się zachwycają był zaledwie jego zmiennikiem . Ciekawe jak by to się potoczyło gdyby Kone nie doznał kontuzji . W Norwegii już się na nim poznali , w końcu do Rumunii przychodził właśnie z Rosenborga i to że znów chcą go mieć u siebie wskazuje na to ,że jest to warty zainteresowania piłkarz. Wg mnie lepszy od Perrone czy jak mu tam i tego Ubiparipa ale to tylko moje zdanie.
Bardziej chodziło mi o jego ogólny bilans zdobytych bramek w Rumuni... teraz zwłaszcza po odejściu naszego super-strzelca, sądziłem że będziemy się interesować zawodnikami o podobnej charakterystyce, no chyba że trener chce grać teraz systemem 4-3-3 z wysuniętym silnym napastnikiem i oprzeć siłę ofensywną na kreatywnych skrzydłowych. Ale mimo wszystko uważam, że potrzebujemy jeszcze jednego napastnika właśnie podobnego do Brożka, żeby trener miał większe pole manewru, przy ustalaniu taktyki na przeciwnika... 2 napastników w tym okienku to minimum...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując