Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.01.2011, 22:11
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
dla mnie to też byłaby głupota, gdyby faktycznie podpisali tego Kone... gość nic nie grał w Rumuni a pobierał niebotyczne pieniądze, nic dziwnego że się go pozbyli... jak sobie pomyśle że ten drewniak miałby zarabiać u nas np 400 tyś euro zwłaszcza że Brożek mógłby grać u nas z pocałowaniem ręki za takie pieniądze to aż mnie skręca...
Nie mogę się zgodzić z Tobą ponieważ Kone to dobry piłkarz . Ostatnia runda była dla niego nieudana ponieważ doznał kontuzji i prawie całą rundę stracił przez to. Dodam tylko że na początku tego sezony on był podstawowym piłkarzem a Lacina Traore nad którym wszyscy tak się zachwycają był zaledwie jego zmiennikiem . Ciekawe jak by to się potoczyło gdyby Kone nie doznał kontuzji . W Norwegii już się na nim poznali , w końcu do Rumunii przychodził właśnie z Rosenborga i to że znów chcą go mieć u siebie wskazuje na to ,że jest to warty zainteresowania piłkarz. Wg mnie lepszy od Perrone czy jak mu tam i tego Ubiparipa ale to tylko moje zdanie.

Rinah napisał(a):Wyświetl post
Przegrywanie rywalizacji o jakiegoś piłkarza z Lechem to na pewno nie jest powód do dumy i zadowolenia.
Skąd wiesz że przegraliśmy rywalizację? Bo jakiś gość na forum pisze, że złożyliśmy mu ofertę na niecały mln. euro? A może tylko pytaliśmy o tego piłkarza i żadnego większego zainteresowania z naszej strony nie było ? Tego nie wiemy więc pisanie że przegraliśmy z Amicą bój o jakiegoś zawodnika jest śmieszne.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 17.01.2011 o godz. 22:15.
Odpowiedz cytując