westersyl napisał(a):

Rzeczywiście okazało się prawdą, że Ubiparip miał podjąc dzisiaj decyzję, i podjął, z dużym prawdopodobieństwiem zagra w Lechu Poznań. Oni jednego napastnika strzelającego gole już mają, my trafiającego do siatki nie mamy żadnego a Vojo ląduję jednak w Poznaniu...
Na podstawie informacji z mediów można przypuszczać, że Ubiparip był tym tzw pierwszym na liście, także pewnie ten drugi kandydat to będzie półka niżej. Szkoda bo jak pisałem już wcześniej według mnie to bardzo dobry zawodnik.
|
a skąd wiesz, że się nim interesowaliśmy? może był on wymysłem mediów... nie wiadomo jaki napastnik do nas przyjdzie. Rozmowy z kandydatami do gry w Wiśle są prowadzone od dłuższego czasu tak jak mówił Stan, na pewno są to zawodnicy nietuzinkowi i w pierwszej kolejności rozpatrują oferty z zachodu, norma. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby w czwartek przedstawiono zawodnika o którym nie wiedzieliśmy do tej pory nic, no chyba że z transfermarktu...
Mało tego, pamiętasz jak serbskie media umieszczały w składzie Wisły niejakiego Miliknovicia?
jason wiślak - kibicuję Wiśle Kraków, nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć.