Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.01.2011, 14:13
Jot napisał(a):Wyświetl post
Przypadek Kracika akurat nagłośniono (i słusznie zresztą). Skąd wiesz czy, i ile osób wcześniej miało ten sam przypadek co on? Tego nie wiesz.
Alkomat pewnie wyjebali (mam nadzieję, bo ani ja, ani ty tego nie wiemy).
Pierwsza zasada, nie masz na coś dowodów, to siedź cicho.
Co ty mi piszesz o dowodach? Na co mam mieć dowody? Drogówka stała na poboczu i kazali dmuchać tylko Kracikowi czy tylko Kracik dostał akurat ten felerny alkomat? Bo chyba kogoś oprócz niego zatrzymali tego dnia do kontroli trzeźwości, a na komisariat zawieźli tylko jego. To są fakty. Oczywiście nieprawdopodobny pech Kracika tłumaczy wszystko.

Nie widzę podstaw, by Roman mógł zostać czyimkolwiek autorytetem. Tutaj stwierdził jednoznacznie, że owy typ kłamie, i interesuje mnie tylko ten fakt. Tak jak ciebie i mnie interesuje mnie fakt, że PO kłamie. PiS też kłamie, i co z tego? Nieważne czy w dobrej wierze czy złej, ale kłamie. Poza tym mina posła Kurskiego wszystko wyjaśnia. Nie próbował się nawet bronić (w Sądzie też jak się nie bronisz, to przyjmują, że kłamiesz albo godzisz się na to co ktoś mówi o tobie, proste). Z ciekawości chciałbym zobaczyć ten cały projekt ustawy PiS na becikowe za 600zł, bo pierwsze słyszę o nim.

Czyli Roman Twoim autorytetem nie jest, ale jak stwierdzi że Kurski kłamie to ten fakt nad wyraz Cię interesuje. Bardzo ciekawe podejście. "Tłumaczą się winni" słyszałeś takie powiedzenie?
http://wyborcza.pl/1,75478,3074175.html
Tutaj masz dowód ze były dwie ustawy i że Giertych fantazjował dlatego lepiej się na nim nie opieraj.

Ciągły spisek w temacie o Smoleńsku oraz ironiczne ostatnie zdanie z pierwszego cytatu zakończone uśmiechem, co jasno i wyraźnie daje sygnał o tym, że jednak paluchy czyjeś były maczane w tym, że Kracik wyszedł bez szwanku, krótko pisząc twoim zdaniem na bank spisek albo wał.
Z innej beczki, ja też bym chciał, żeby ta katastrofa nie była z winy polskich pilotów, i żeby udowodnili rosjanom ich winę (jakakolwiek by nie była) i podali do wiadomości całemu światu, tylko zasada jest prosta - jak nie masz na coś dowodów to siedź cicho. Jeśli faktycznie udowodnią, że jest tak jak piszesz, chwała ci za to. Domysły wsadzić sobie można.
Gubisz się w przekonywaniu o swojej "najmojszej" racji, starasz się wypisywać najrozmaitsze przypuszczenia, żeby tylko udowodnić, że twoje przemyślenia są najbardziej logiczne i najtrafniejsze, co wygląda nie tyle komicznie, co żałośnie.
Co do Dorna nikt mi nie musiał mówić, że jest najebany, jakość jego głosu i wyraz twarzy była przekonująca. Tak samo jak Olek K. na słynnym wystąpieniu przy mównicy. Nikt go nie badał alkomatem, ale i tak wszyscy twierdzili, że był najebany. Zgadzasz się z tym, że Olek był najebany czy nie?
Ty byś chciał żeby katastrofa nie była z winy polskich pilotów? I próby dowiedzenia tego traktujesz jako spiski? Zdecyduj się bo się gubisz. Pokaż mi dowody ze były jakieś naciski? Pokaż mi dowody ze pilot chciał lądować, a jak ich nie masz to siedź cicho. Zamiast czepiać sie tych którzy dążą do prawdy.

Dorna zostaw w spokoju bo jak nie masz dowodów to siedź cicho. Ja widziałem ze Dorn udawał nawalonego, po co? Tak dla jaj. Pytanie czy Olek udawał. Jeżeli nie to wstyd bo nawalony jeżeli tak to z kogo chciał sobie zrobić jaja?

Właśnie jestem z boku, nie walczę ani za Kracika, ani za PO, bo mam ich w dupie serdecznie. W....ia mnie nieobiektywność i zaślepienie, że całe PO jest złe a PiS cacy.
Nie będę musiał się przyznawać, że mnie wykolegowali, bo tego nie zrobili. Nie głosowałem na nich.
Jak ich masz w dupie serdecznie to ich nie broń, bo ktoś pomyśli ze jesteś taki sam jak oni, a to duży wstyd. Choćby dlatego że oddali ruskim wszystkie dowody i muszę teraz od takich jak Ty wysłuchiwać żebym siedział cicho.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 17.01.2011 o godz. 14:28.
Hej Nasz TS !!