Jot napisał(a):

Po pierwsze zastosowali się do procedur. Do nich nie należy decyzja co z nim zrobić, tylko od kogoś innego. Po drugie skąd możesz wiedzieć co działo się na komisariacie, masz jakiś protokół z czynności? Będziesz twierdził że to spisek? Może trzeba zrobić głosowanie z pytaniem czy Drozd będzie węszył spisek wysyłając smsa pod numer 7422 o treście tak lub nie? Albo ankietę?
Czy po prostu coś u.......iło ci się w bani?
Kolejna sprawa, twierdzisz że PO to oszuści (też tak uważam), wrzucałem kiedyś linka do łgarstw Kurskiego. Odnieś się do nich. Twoje zaślepienie jest podobne to zaślepienia obrzezańców z drugiej strony Błoń. Uzupełniając wypowiedź nie jestem zwolennikiem PO i nie głosowałem na nich, więc jeśli będziesz łaskaw odpisać Szanowny Panie, to nie powołuj się na partię Tuska, bo nic z nimi nie mam wspólnego i nie chcę. Cytuję i piszę tylko dlatego, że w....ia mnie twoje zaślepienie.
Kolejna sprawa, zarzucasz wiślak86, że widzi spiski PiS. To ty wszędzie widzisz spiski. Zachowujesz się jak typowy pisior, wszędzie spisek, dąży non stop do konfrontacji, żyć bez PO nie może i śmierdzi hipokrytą jakich mało (hipokrytą w sensie swoich własnych wypowiedzi w tym temacie, bo personalnie cię nie znam jako człowieka). Ty nie masz zdrowego rozsądku. Gubisz się we własnych postach.
Kolejna sprawa, jak wybronisz Dorna, który był najebany w pracy?
|
Co do Kracika. Przyjmijmy ze faktycznie alkomat używany przez drogówkę akurat u Kracika złośliwie się pomylił. Czy ten patrol dalej używa tego alkomatu? Dlaczego razem z Kracikiem nie dowieziono innych dmuchających w felerny alkomat. Widocznie alkomat musiał być z PiS ... bo pokazał tylko Kracikowi. Co się działo na komisariacie? Jak to co, ktoś trzeźwy dmuchnął w alkomat i wyskoczyło 0.00 wierzę na słowo ze był to Kracik. I nie było żadnego spisku.

.
Pamiętam ten twój link. Klikam a tam kto? Roman prawdomówny jako autorytet, a tak sie wszyscy z niego śmiali jak został wicepremierem. I cóż ów Roman mówi? Zarzuca Kurskiemu że mówił o poparciu PiS dla becikowego kiedy w głosowaniach był przeciw. Wywołując radość SLD PO i takich jak Ty. Nie dodał jednak że PiS i Kurski popierali własny projekt becikowego w wysokości 600 PLN, a byli przeciw projektowi PO 1200 PLN. Łapiesz czy za trudne? Może Cie zaskoczę ale ja głosowałem na PO kiedy byłem młody głupi i zaślepiony. Jednak porównując to co obiecywali do tego co robili szybko przejrzałem i teraz czuje sie w obowiązku mówić o tym tak jak alkoholik który zerwał z nałogiem

) namawia jeszcze pijących żeby poszli w jego ślady bo wie że w ten sposób pomaga. PO swoje becikowe zlikwidowało kto zatem jest łgarzem?
Gdzie ja widzę te spiski? To że uważam za ewenement zmianę wskazania alkomatu z 0.4 na 0.0 w 15 min to węszenie spisku? Ja dążę do konfrontacji? Kto w sprawie "pijanego" kierowcy wyjeżdża z wyglądającym na pijanego parlamentarzystą? Ja żyć bez PO nie mogę?

) Teraz to już pojechałeś, gdyby nie PO żyło by mi się duuuużo lepiej i nie mówię o partii tylko o jej członkach typu Tusk dla którego PO to kolejna etykietka a, który potrafi będąc premierem w ciągu jednego dnia dwa razy schować sie do szafy. I jeszcze tłumaczyć że ma tam rodzinę. W którym poście się zgubiłem ?

Kto Ci powiedział za Dorn był najebany? Dziennikarz TVN? Czy ktoś go badał alkomatem? A nawet jeśli to skąd wiadomo, że tym razem alkomat nie był felerny?
Stańcie trochę z boku i popatrzcie za kogo walczycie bo bankowo się wam nie opłaca. Prędzej czy później będzie się trzeba przyznać, że ktoś was wykolegował, a im później to zrobicie tym frustracja będzie większa, a chichot głośniejszy.