Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2011, 21:26
lazy napisał(a):Wyświetl post
No i jeszcze tekst że Pajlić jest niedojdą - rozumiem, że należałeś do fanklubu Piotrka Brożka który skandował jego nazwisko po każdym meczu. Ja p....ę, gość który zapieprza po boisku jak samochodzik, jako jedyny obrońca nie ma problemu z wyprowadzaniem piłki to niedojda. Bo musi grać tam gdzie mu trener każe, czyli na pozycji na której nie ma nikogo (przypominam że Brożek nie był obrońcą).
Pajlić przychodził jako pomocnik, ponieważ jednak nie ma absolutnie pojęcia o grze na tej pozycji więc został przesunięty do obrony. Dokładnie tak samo jak Piotr Brożek.
I .... z tego, że zapierdala, skoro obrońcą jest ( a właściwie - nie jest ) zwyczajnie miernym? Najśmieszniejsze, że jako skrzydłowy nie miał absolutnie żadnej konkurencji...
U niektórych zawsze będzie miał alibi: "gra nie na swojej pozycji", podczas gdy - paradoksalnie - gra tam, ponieważ na "swoją" jest zwyczajnie za słaby. To naturalny proces, że wszyscy zaczynają z tego samego pułapu a potem tych słabszych przesuwa się do tyłu, ale w trampkarzach - Pajlić robi za zapchajdziurę, tak to się nazywa w seniorach. I to niestety będzie wychodzić na tle każdego silniejszego przeciwnika.

A to, że na "tej pozycji nie ma nikogo" (co nie do końca jest prawdą - raczej "nie ma nikogo dobrego") świadczy o żenującej nieudolności zarządzających klubem. Grają u nas przypadkowi kopacze na przypadkowych pozycjach i efekty tego są dziełem głównie przypadku.

Co do reszty - mój post jest logiczny, Twój - nie. Po prostu zbudowałeś jakiś niedorobiony wywód na podstawie mojej wypowiedzi - nie świadczy to źle o mnie, tylko o Tobie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.01.2011 o godz. 21:31.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując