wolfy napisał(a):

Oj, żebyś się nie zdziwił. Już w poprzednim sezonie dograliśmy ligę z Jopem i Juszczykiem.
Jeżeli ten Melikson okaże się kreatywnym pomocnikiem, to będzie jedynym w naszej kadrze. Kirm to takie nie-wiadomo-co, Małecki to przechrzczony napastnik, reszta spokojnie do spisania na straty.
No, ale fakt - bez napastnika to już w ogóle będzie wesoło. A pisząc "napastnika" nie mam na myśli kolejnej niedojdy w rodzaju Riosa i Pajlicia której trzeba będzie szukać miejsca na boisku, bo na pozycję na którą rzekomo przychodzili zwyczajnie się nie nadają - tylko kogoś kto w miarę regularnie potrafi skierować piłkę do siatki. Nogą, głową, nawet ręką - o ile sędzia nie zauważy. Może być wysoki, niski, w typie Brożka albo Zakościelnego - ale ma ....a strzelać bramki.
Szanse na sprowadzenie kogoś takiego oceniam optymistycznie na 1% - czyli nie dzięki, ale pomimo nieudolności naszych "działaczy".
Co jak co, ale napastnicy to są tak "przetrzepani" we wszystkich ligach, że za te grosze przeznaczone z transferów z klubu to będzie można co najwyżej kolejnego Hristova sprowadzić.
|
Wolfy, czy możesz zacząć pisać posty logiczne?
Albo uzasadnić swoje "przemyślenia"?
Najpierw zakładasz że Melikson może być jedynym kreatywnym pomocnikiem. Potem karkołomnie brniesz w ślepą uliczkę twierdząc że klub już nikogo nie sprowadzi bo a) działacze są nieudolni b) na transfery przeznaczamy grosze.
No i jeszcze tekst że Pajlić jest niedojdą - rozumiem, że należałeś do fanklubu Piotrka Brożka który skandował jego nazwisko po każdym meczu. Ja p....ę, gość który zapieprza po boisku jak samochodzik, jako jedyny obrońca nie ma problemu z wyprowadzaniem piłki to niedojda. Bo musi grać tam gdzie mu trener każe, czyli na pozycji na której nie ma nikogo (przypominam że Brożek nie był obrońcą).
Sorry ale chyba idea że Cupiał ma rozprzedać klub przysłania Ci rzeczywistość.
Możesz mi w takim razie odpowiedzieć na zadane jakiś czas temu pytanie - dlaczego Cupiał zatrudnił Valkxa?
Tylko proszę nie pisz że to uosobienie Konrada Walenroda...