Wyświetl pojedynczy post
MHaifa
Member

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2011, 19:21
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Witam kolegę,
Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem: mieszkasz w Izraelu? Jeśli tak to naprawdę bardzo dobrze posługujesz się polskim. Miałbym do Ciebie kilka pytań:
1. O ile dobrze rozumiem Maor grał kiedyś w klubie z wielkiej 3. Pytanie dlaczego stamtąd odszedł i dlaczego w chwili obecnej nie stara sie go pozyskać żaden z tych klubów?
2. Piszesz że ma charakter lidera. Mógłybyś to nieco rozwinąć (tzn: czy jest takim zakapiorem którego boi sie reszta drużyny czy może spokojnym człowiekim który ma po prostu autoryt, podobno były przypadki gdy bił się z kolegami z druzyny?). Myślisz że może być problem z tym że w drużynie mamy obecnie Araba?
3. Jak rozumiem uważasz że jego celem jest to aby grając w Wiśle w przyszłości (za parę lat) wypromować się do klubu z ligi niemieckiej/francuskie/hiszpańskiej?
4. Myślę że dla części kibiców jego narodowość może być początkowo problemem ale nie spodziewałbym się jakichś demonstracji. Jeśli okaże się że dobrze gra myslę że nie będzie problemu z tym aby został zaakceptowany przez kibiców.
Tak, mieszkam. Ale jestem wychowany po polsku wiec to nie problem. Aha i nie jestem zydem wiec mnie nie linczujcie

Maor gral w Beitarze zanim wpompowano w klub miliony. Wtedy przeszedl do nas (Maccabi Haifa) ale nieudalo mu sie przebic do pierwszego skladu, co nie oznacza ze jest slaby, poprostu konkurencja jest bardzo duza a do tego mial kontuzje. Wiec zeby sie odbudowac przeszedl do slabej druzyny i od tamtej pory tylko pnie sie w gore. Wiec to normalne ze liczy w przyszlosci na transfer na zachod.

Kapitan musi miec charyzme wiec jak trzeba przylac komus to czemu nie (np. bo sie leni). Chyba lepsze to niz rozpasana legia w koncowce ubieglego sezonu i poczatku tego (jak lider byl za nic nierobieniem).
Jak chodzi o Araba to predzej on moze byc niezadowolony a nie Maor.

Kibice Lechii robili problemy swoim pilkarzom ze byli czarni (przynajmniej tak media pisaly) wiec kibice Wisly moga mu dokuczac na poczatku zanim sie zgra z druzyna, a gwizdy moga go zdeprymowac, zacznie sie skarzyc, i wtedy caly swiat powie ze wszyscy polacy to antysemici.
Odpowiedz cytując