Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2011, 14:42
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
HAHA podkreśliłeś moje zdanie a później zmieniłeś jego sens. Jeżeli piloci wiedzieli (lub zdawali sobie sprawę) z tego że jeżeli nie wylądują stracą premie możliwość awansu lub nawet pracę to masz całkowitą rację nie czuli żadnej presji. (po incydencie w Gruzji też nic się nie stało tylko pilot dostał pochwałę tak?)

Czy wiedząc że jeżeli nie dotrzesz na spotkanie biznesowe stracisz pracę, i wszelkie perspektywy rozwoju kariery nie jechałbyś ze swoim szefem jednym samochodem 200/h jeżeli on by ci mówił że mamy problem bo za 20min musimy być na miejscu?

.............
Gdzie niby zmieniłem sens twojego zdania?.
Poza tym co ty wogóle opowiadasz? Sugerujesz że możliwość straty premii lub awansu czy nawet nagany powoduje ze ktoś ryzykuje życie swoje i innych blisko 100 ludzi? No pomyśl chwilę. To nie były warunki wojenne, to nie było spotkanie na szczycie z przywodcami iinnych państw. To była uroczystośc wewnętrznie Polska i spoźnenie nawet 5 godzinne nie zmieniło by nic. Zalecam trochę logiki bo jej brakuje w twoich argumentach
Na moje pytanie nie odpowiedziałeś - chyba że sugerujesz że ryzykowałbyś swoje życie i wielu osób w tym szefa żeby dostać premie. Może ty byś tak robił i to tłumaczy że wydaje ci sie to prawdopodobne w kwestii pilotów. Nie oznacza to że oni tak samo robili.Nie wskazuje na to nic ze stenogramów poza możliwą interpretacją fragmentu tekstu -mowiącego ni mnieju ni wiecej że mają problem czyli stwierdzeniu faktu : była gęsta mgła co oznaczalo na wojskowym lotnisku że kontrolerzy moga je zamknąć. Był problem .Był. O czym to świadczy dowodowo w tym kontekście? O niczym. Każdy moze sobie dośpiwewać co chce więc przy złej woli niektórzy nie biorą pod uwagę niewinności pilotów.
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 16.01.2011 o godz. 14:46.