Wyświetl pojedynczy post
Jot
Banita

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2011, 14:00
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Bo ci co go złapali sprawy nie chcieli odkręcać wyszło 0,4 zabrali prawko, dostarczyli go na komisariat i tyle. Tam zaczęło się odkręcanie. Pasuje? Gdzie ty tu widzisz spisek? To standard PO. Tak jak z Katarasińską ?

Nie wszyscy są tak łatwowierni jak Ty. Wydruk Cie upewnił ? ))

Temat nie urósł do żadnej rangi bo to, że PO to oszuści jest wiadome od dawna. Tylko Tobie się wydaje że to wszystko spiski PiS. Mój zdrowy rozsądek podpowiada, że alkomat o dokładności 0,01 promila nie myli się o 0,4 promila.

To Dorn po sejmie jeździł samochodem? Pierwsze słyszę.
Po pierwsze zastosowali się do procedur. Do nich nie należy decyzja co z nim zrobić, tylko od kogoś innego. Po drugie skąd możesz wiedzieć co działo się na komisariacie, masz jakiś protokół z czynności? Będziesz twierdził że to spisek? Może trzeba zrobić głosowanie z pytaniem czy Drozd będzie węszył spisek wysyłając smsa pod numer 7422 o treście tak lub nie? Albo ankietę?
Czy po prostu coś u.......iło ci się w bani?
Kolejna sprawa, twierdzisz że PO to oszuści (też tak uważam), wrzucałem kiedyś linka do łgarstw Kurskiego. Odnieś się do nich. Twoje zaślepienie jest podobne to zaślepienia obrzezańców z drugiej strony Błoń. Uzupełniając wypowiedź nie jestem zwolennikiem PO i nie głosowałem na nich, więc jeśli będziesz łaskaw odpisać Szanowny Panie, to nie powołuj się na partię Tuska, bo nic z nimi nie mam wspólnego i nie chcę. Cytuję i piszę tylko dlatego, że w....ia mnie twoje zaślepienie.
Kolejna sprawa, zarzucasz wiślak86, że widzi spiski PiS. To ty wszędzie widzisz spiski. Zachowujesz się jak typowy pisior, wszędzie spisek, dąży non stop do konfrontacji, żyć bez PO nie może i śmierdzi hipokrytą jakich mało (hipokrytą w sensie swoich własnych wypowiedzi w tym temacie, bo personalnie cię nie znam jako człowieka). Ty nie masz zdrowego rozsądku. Gubisz się we własnych postach.
Kolejna sprawa, jak wybronisz Dorna, który był najebany w pracy?
Ostatnio edytowane przez Jot : 16.01.2011 o godz. 14:05.