Wyświetl pojedynczy post
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2011, 13:45
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że wszyscy zaczęli się interesować naszym być może nowym zawodnikiem, w google po wpisaniu trzech pierwszych liter imienia Mao wyskakuje na drugiej pozycji zaraz za mao a przed Maa Tse Tung

Co to się dzieję.

Jestem za transferem jak najbardziej jak widać cierpliwość popłaca, bo uważam że jak już go sprowadzimy to będzie naszym wzmocnieniem a nie uzupełnieniem składu.
Mało mnie obchodzą malkontenci, którzy i tak byli i będą na tym forum szerzyć swój pesymistyczny światopogląd, pokazując nam same złe strony transferu:

- gra tylko prawą nogą
- jego drużyna jest 9 w tabeli
- jakby był naprawdę dobry to by do nas nie przyszedł itp.

Gość był/ jest kapitanem swojej drużyny, ma znakomity przegląd pola, nie szablonowe zagrania takiego zawodnika nam potrzeba, teraz to tylko szkoda że Brożek odszedł bo myślę, że mógłby to być duet jak Kuba- Brożek. Swoją drogą chłopak jakiś talent posiada skoro z trzeciej ligi przeszedł do Beitaru Jerozolima i rozegrał tam przeszło 100 spotkań.
Wszystko i tak zweryfikuje boisko. Mam tylko nadzieje że nie powtórzy się sytuacja z Jirsakiem, gość wygląda solidnie, zastanawia jedynie dlaczego wcześniej nie był powoływany do reprezentacji ...
Odpowiedz cytując