Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2011, 13:23
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Bo ci co go złapali sprawy nie chcieli odkręcać wyszło 0,4 zabrali prawko, dostarczyli go na komisariat i tyle. Tam zaczęło się odkręcanie. Pasuje? Gdzie ty tu widzisz spisek? To standard PO. Tak jak z Katarasińską ?

Nie wszyscy są tak łatwowierni jak Ty. Wydruk Cie upewnił ? ))

Temat nie urósł do żadnej rangi bo to, że PO to oszuści jest wiadome od dawna. Tylko Tobie się wydaje że to wszystko spiski PiS. Mój zdrowy rozsądek podpowiada, że alkomat o dokładności 0,01 promila nie myli się o 0,4 promila.

To Dorn po sejmie jeździł samochodem? Pierwsze słyszę.

Wystarczyło mi stwierdzenie policji. Wydruk wrzucił ktoś później wiec równie dobrze mógł on być lub nie. Spisek? Właśnie takie twierdzenie jakie prezentujesz że policja próbowała wszystko odkręcać. Widzisz Twój zdrowy rozsądek kontra doświadczenie policji która mówi że takie pomyłki się zdarzają. I komu wierzyć?

Co do Katarasińskiej to ja wiem, Ty wiesz że jechała nawalona tylko co z tego skoro sąd tego nie wie?

A czy Dorn nie był w pracy? Już nie wkopuj się z bronieniem go. To jest wstyd i hańba! Koleś później będzie mówił o patriotyzmie? Jaki z niego patriota? Zwykły dziad i tyle. Sejm to najważniejsze miejsce w Polsce, w pewnym stopniu jako instytucja powinna byc autorytetem dla ludzi. A ja widzę jak jeden się zatacza przed samochodem, druga mówi że cos tam umie i czeka cały dzien aby wytrzeźwieć, trzeci dłubie w nosie i wyrywa kable, czwarty skacze i klepie wszystkich dookoła, piątego golenie bolą i opowiada o psach. Są szczęśliwi bo mają immunitet. Dziwię się ludziom że jeszcze mają ochotę postawić krzyżyk podczas wyborów koło takie nazwiska. Mi by prędzej rękę odjęło niż bym musiał głosować na kogoś takiego.
Co powinno się zrobić w tym wypadku? Poprosić o badanie na alkomacie. Wynik pozytywny lub odmowa? Kop w dupe na do widzenia i zakaz kandydowania dożywotni.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy