Witam
Sprzedaje swój czas który poświęciłem na rozwój konta. Niestety obowiązki nie pozwalają mi na dalsza grę tak intensywną jak dotychczas i szkoda by konto się zmarnowało.
W chwili obecnej 30 wiosek.250 tyś punktów ( w 25 wybudowany pałac co umożliwia na błyskawiczne wybijanie monet i nie marnowanie surowców). Oczywiście wioski podzielone na deff/off oraz 4 zwiadowcze. W 90%technologia na maxa.
Ponad 7,500 katapult !! co przy przedmiocie rycerza jakim jest ogień Olimpijski jest nie do przebicia żaden off. Dodatkowo blisko 15 tysięcy zwiadu, o reszcie wojsk chyba nie muszę pisać.
7wiosek bonusowych !!!! po 100% większa budowa drewna,gliny,żelaza i inne
Rycerz z takimi przedmiotami:
- ogień olimpijski: zwiększa o 100% siłę ataku oraz dziesięciokrotnie siłę obrony
- luneta Kalida: szpiedzy widzą wszystkie wojska nawet poza wioską
- Berło Vasca: szlachcic zbija poparcie o minimum 30
- Wekiera Carlosa: zbijają mur o 100%
- Topór Thorgarda oraz Halabarda Szwajcarska
Dodatkowo w każdej chwili możliwe wyprodukowanie 11 szlachciców Plemie w pierwszej piątce na świecie a na kontynencie pierwsze! Okolica spacyfikowana. Doskonałe kontakty z sąsiadami z plemienia jeśli chodzi o szybkie zbijanie poparć w wioskach.
Pomoc offowa i deffowa na idealnym poziomie.
Konto Premium wykupione na 10 miesięcy, ( wartość 80 zł ) rozszerzone do dodatkowych opcji. !!!
Hasło i Nick po dokonaniu wpłaty na konto.
Oczywiście jeśli ktoś chciałby pomocy w początkowym etapie gry mogę taką zaoferować.
podaję GG 4174893 w celu szybkiego kontaktu.
Nazwy wiosek:
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
AZORY
BIEŻANÓW
BOREK FAŁĘCKI
BRONOWICE
BYLIŚMY TU - WISŁA
CHŁOPCY Z REYMONTA
J-Ż-S WISEŁKA !
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA
KAZIMIERZOWSKIE
KLEPARZ