Wyświetl pojedynczy post
jagoda
Banita

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2011, 23:47
Nie wiedziałem,że taki temat istnieje na tym forum, brakuje tutaj jeszcze wolfiego z jego tezami, byłoby gorąco...

Moje zdanie jest takie, że: KOLEJNY raz w dziejach historii mamy do czynienia z fałszowaniem prawdy prze ruskich i obracaniu wszystkiego przeciwko Polsce.

Jak było naprawdę nigdy się nie dowiemy, MAK, Putin Tusk i Kaczor tego też nie wiedzą i mogą jedynie snuć domysły i składać puzzle, których nikt nie złoży.

Pewną sprawą są błędy po obu stronach, szokujące jest to, że MAK CALĄ winą obarcza NAS! Raport poszedł w świat, to co chcieli osiągnąć osiągneli, skompromitowali nas po raz kolejny z Katyniem chcieli podobnie tak jak niemcy obarczyć nas o budowanie obozów koncentracyjnych i teraz takie małe głupie żydki przylatują do polski i się oglądają bo boją się, iż ktoś iich zaatakuje.

Ruscy sieją swą propagandę tak jak to robili dziesiąt lat temu. Oczywistym było, że raport MAKu będzie taki jak oni chcą. Jest to instytucja mało wiarygodna o czym dużo ludzi wie, bo nie raz obarczali winą pilotów, tak by wybielić swoje błędy.

Kluczowym błedem w dociekaniu prawdy, była bierna postawa zaraz po wypadku! Mam gdzieś konwencje czikagowskie, witnamskie czy uj wie jakie, od kopa powinni pojawic się specjaliści z polski i razem z ruskimi wszystko badać!

Wyobraźcie sobie sytuację odwrotną, co by sie działo!!!

Teraz już jest po ptokach, należało walczyć o możliwość współuczestnictwa w badaniu wszystkiego, ciał, szczątek wraku, nagrań itd zaraz po katastrofie !!

To, że MAK unika w odpowiedzi na pytanie dotyczące kontrolerów jest dobitnym przykładem na to, że chcą zwalić sto procent winy na Polaków. - wiem, że to wiedzą wszyscy, ale oficjalnie jest niestety inaczej.

Błędy były po obu stronach!!! Z dużym naciskiem na nasze oczywiście.
Ostatnio edytowane przez jagoda : 14.01.2011 o godz. 23:54.
Odpowiedz cytując