Kluvi napisał(a):

i spójrzcie analogicznie jakie macie podejście do piłkarzy.. Taki Collins też kilka lat temu grał dobrze w Fulham, teraz mu idzie średnio - nie chce go nikt u nas
Taki Kowalewski to samo a mimo wszystko niektórzy liczą że koleś może wrócić do dawnej formy ( 2 przykład to Pawłowski)
Z czego to się bierze drodzy kibice? Bo jak na to wszystko patrze to coraz mniej obiektywizmu widzę...
sory za OT
pozdrowionka
|
identycznie napisałem w poście, który nie wiem z jakich powodów został usunięty (można go zobaczyć, bo westersyl cytuje moją wypowiedź)
Co do bramkarzy, to rzucę jeszcze od siebie; Jovanić w meczach z Szawle i pierwszym meczu z Karabachem zagrał bardzo dobrze, na forum było chyba kilkanaście postów na temat jego jednej świetnej parady w rewanżu z Litwinami.
Później przychodzi Karabach i... żadna bramka nie spada w 100% na jego konto; to obrońcy w większym stopniu zawinili przy bramkach (Pietia i Kowalski) a Jovanić mógł, ale nie musiał wychodzić, no może przy jednej powinien wyjść.
Później Korona i jeden fatalny błąd, po prostu komicznie wyglądająca sytuacja + kilka mniejszych, takich jak niedokładne wybicia.
On nic nie zawalił, tylko dziwna (początkowo) decyzja o postawieniu na Pawełka spowodowała, że Milan uważany jest za cieniasa, a trzeba szczerze przyznać, że z polskiej ligi tylko Sandomierski wygrałby pojedynek z Pawełkiem.
Jeżeli kupować bramkarza, to tylko i wyłącznie lepszego od Pawełka i Milana, Kowalewski nie poradził sobie w najsłabszym klubie ligi rosyjskiej, wyglądał gorzej od obecnie grającego Małkowskiego w Koronie, popełniał zbyt dużo błędów, bym uważał go za przyzwoitego bramkarza.
A co do reszty transferowych doniesień, Izraelczyk + Ghanejczyk + Napastnik uspokoiliby mnie, choć nadal zespół potrzebowałby 2 wzmocnień. W mediach względna cisza, więc oby działo się coś odwrotnego do zeszłych tygodni
pozdrawiam