Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2011, 22:54
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
i spójrzcie analogicznie jakie macie podejście do piłkarzy.. Taki Collins też kilka lat temu grał dobrze w Fulham, teraz mu idzie średnio - nie chce go nikt u nas
Taki Kowalewski to samo a mimo wszystko niektórzy liczą że koleś może wrócić do dawnej formy ( 2 przykład to Pawłowski)
Z czego to się bierze drodzy kibice? Bo jak na to wszystko patrze to coraz mniej obiektywizmu widzę...

sory za OT
pozdrowionka
Sorry ale osobiście nigdy nie pisałem o jakieś katastrofalnej formie Kowalewskiego, nigdy też tego nie dostrzegłem nawet jak grał w Koronie, "słaba forma" Kowalewskiego bierze się z tego, że kibice, dziennikarze majac w pamięci to co wyczyniał Kowalewski spodziewali się po nim Bóg wie jakich fajerwerków, zapomnieli dodać że on nie grał w piłkę przed długi czas bo przegrał rywalizację z nie byle kim bo Pletnikosom, Korona zdegradowana za korucpję nie mogła sobie pozwolić na zatrzyamnie teog zawodnika zresztą on sam zniechęcił się do Polskiej ligi, wyjechał do Grecji gdzie bronił według mnie przyzwoicie. Dalej nie wiem co się działo tam w Rosji i dlaczego ponownie tam poszedł. Oczywiście słyszałem i widziałem jego babole jednak według mnie nie jest to piłkarz skończony. Na pewno mimo tego że nie broni jak kiedyś dałby sobie spokojnie radę z panem Jovaniciem ten to jest dopiero tragiczny.

Jego chryzma na pewno przydałby się naszej defensywie, zresztą powiem szczerze ja o niego byłbym spokojny, na pewno na jakimś tam przyzwoitym poziomie strzegłby dostępu do naszej bramki.
Oczywiście daję tu ponownie słowo "chyba że" nasz klub ściągnie kogoś lepszego jednak Kowalewski spełnia najważniejsze kryterium jest za darmo.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.01.2011 o godz. 23:03.
Odpowiedz cytując