Koledze powyżej - tak dostali zgodę na lądowanie
Kaan napisał(a):

sambo ok. Co wg Ciebie spowodowało katastrofe w Smoleńsku? Ale napisz konkretnie co podejrzewasz: ptak, np. II pilot był ruskim agentem, awaria samolotu, sam nie wiem co jeszcze. Bo wg mnie mgła, błędne decyzje pilotów oraz brak jednoznacznego zakazu ladowania ze strony wieży.
Ja nie ujmuje ruskim winy, wprost przeciwnie. Tylko ze widze winę również z naszej strony. Po prostu.
|
odpowiem CI po sokratejsku - nie wiem co spowodowało katastrofę.
Po prostu oceniam głupoty które mi próbują wcisnąć więlcy mędrcy najczęściej kończący sowieckie szkoły pilotażu. Jeśli bowiem ktoś formułuje tezę to jego obowiązkiem jest tę tezę udowodnić a tu okazuję się, że owszem tez jest tysiąć pinset tylko że z udowodnieniem jest gorzej.
Największym niesmakiem i i obrzydzeniem napawają mnie te wypowiedzi, które są kłamliwe - jak choćby te których kłamstwo wskazał Drozd - iż piloci lądowali, albo posłużenie się perfodią w postaci pulsującego PULL UP na ekranie ruskiego telewizoru.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43