Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2011, 20:58
Arapaho - testy psychologiczne przechodzi każdy pilot bez względu kogo przewozi (przecież podobnie jest na prawo jazdy) być może w tym pułku sa one bardziej rozbudowane ze wzgledu na jego charakter. ale czy to że przechodzili te szkolenia i testy psychologiczne znaczy że nie byli podatni na sugestie swojego przełożonego? wydaje mi się że sprawa wpływania na decyzję o lądowaniu jest jasna? Wytłumacz mi jak można usłyszeć stres? ja wchodzę na egzamin stresuję się jak diabli ale profesor chyba po głosie tego nie pozna prawda? wczoraj również oglądałem wywiad z jakimś generałem na TVP3 juz emerytowanym który wylatał tysiace godzin i stwierdził że przecież w każdej pracy jak przełożony stoi za plecami czujesz jego presję. A słowa ze stenogramów : No to mamy problem, Nie bedzie zadowolony chyba o czyms swiadcza? I teraz abym nie był jednostronny moim zdaniem taka sama sytuacja była na wieży presja przełożonych na pracowników że za wszelką cenę mają pozwolić na lądowanie. Moim zdaniem jeżeli by w przenośni odizolować pilotów i obsługę wieży od otoczenia katastrofy by nie było.

W dojeździe liczysz tylko drogę a czas aby samolot doleciał do Witebska? tam pewnie by musiał czekać na swoją kolej powiedzmy że lekko 30min. przygotowanie kolumny zebranie obstawy milicji powiedzmy 15-20min(chociaż uważam że to byłoby dłużej) mamy 45-50min. plus 2 godziny na dojazd BITE 3 godziny opóźnienia. ma nadzieję że Cię przekonałem bo wg. mnie jest to proste jak konstrukcja cepa (mowie o ostatnim akapicie). I co może ładnie by wyglądało takie opóźnienie?

Drozd: Oglądałeś ten program Lisa? To nie on robił reportaż tylko pracownik oddelegowany. I czy to oznacza że jedne media maja niby pozwolenie na robienie materialu a inne dzialaja na ludzi jak plachta na byka? Pospieszalskiego nie pogonili bo kręcił to kiedy jeszcze nie było pogrzebu i ludzie byli w szoku czekając oddać ostatni hołd. Wydaje mi się że jeżeli by w tym samym czasie Lis chciał zrobic podobny program ludzie by nie reagowali tak jak w przypadku osób zgromadzonych koło krzyża.
Odnośnie filmu który zamieściłeś przytoczę Ci cytat Lisa: Bo barany wezmą i przełączą. Chyba rozumiesz co mam na myśli.

Program Pospieszalskiego jest stronniczy. Większość robiona jest pod z góry założoną tezę. Chcesz przykładów proszę bardzo jeden z najbardziej jaskrawych: program o zakazie aborcji http://www.youtube.com/watch?v=N3CkRTZSX4g nazwanie kobiety mordercą która wg. polskiego prawa mogła to zrobić jest Twoim zdaniem obiektywne?

I na koniec: Wytłumacz mi dlaczego w mediach są tylko skrajne programy? Czy opinia neutralna i pokazanie samych faktów jest mało ciekawe?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy